Απίστευτο και όμως αληθινό. Κάθε χρόνο όταν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα αγοράζεις και από ένα σετ φωτάκια για το δέντρο γιατί “μωρέ, μπορεί να μη δουλεύουν τα περσινά”. Γυρίζεις σπίτι και ωωω, τι έκπληξη δουλεύουν (απλώς είναι μπερδεμένα). Λες, έλα θα βάλω τα καινούρια, αποτέλεσμα; Να έχεις μια ολόκληρη κούτα με λαμπάκια που δουλεύουν αλλά δεν ξέρεις τι να τα κάνεις. Ε, λοιπόν εγώ θα σου πω 10 απίθανους διαφορετικούς τρόπους για να στολίσεις τα φωτάκια, όχι πλέον στο δέντρο αλλά στο σπίτι σου και να κρατήσεις αυτή τη διακόσμηση για όλο το χρόνο ή μέχρι να καούν τα λαμπάκια!

1.Φωτεινά νεραιδοβαζάκια: Βάζεις μέσα στο βάζο τα φωτάκια (ναι είναι αυτά με τη μπαταρία) και τα ανάβεις! Έχεις ένα υπέροχο φωτιστικό για το σαλόνι σου.

2. Κρέμασε τα στο χωλ: Όχι μόνο για να δώσεις περισσότερο φως αλλά να κάνεις και πιο cozy το σπίτι σου

3. Στο δωμάτιο: Αν θέλεις μια όμορφη γωνία στο δωμάτιο σου γεμάτη φωτογραφίες τότε δοκίμασε αυτή την ιδέα. Τοποθετείς τα λαμπάκια και ύστερα με αυτά τα ξύλινα μικρά μανταλάκια βάζεις τις φωτογραφίες. Θα γίνει ένα υπέροχο άλμπουμ στον τοίχο σου!

4. Στο κεφαλάρι: Τοποθέτησε τα στο κεφαλάρι του κρεβατιού για έναν μοναδικό ρομαντικό φωτισμό

5. Στο δωμάτιο του μωρού: Έτσι θα θυμίζουν αστεράκια και το μωρό σου δεν θα φοβάται να κοιμηθεί μόνο του!

6. Η φωλιάς της νεράιδας: Επίσης για το παιδικό δωμάτιο ώστε να φωτίσει την πιο όμορφη… φωλιά της νεράιδας.

7. Δημιούργησε μια ψεύτικη φωτιά στο σπίτι σου: Χρησιμοποιώντας κλαδιά και πέτρες φτιάξε μια όμορφη γωνία σπίτι σου για να θυμίζει φωτιά.

8. Φωτιστικό με κλαδιά και για μετά τα Χριστούγεννα: Τύλιξε τα φωτάκια γύρω από τα κλαδιά και δημιούργησε ένα μοναδικό φωτιστικό για το σαλόνι σου.