Οι φτερούγες κοτόπουλου στη καλύτερη εκδοχή τους.
Υλικά
12 φτερούγες κοτόπουλου
12 κομμάτια μπέικον
1κσ αλάτι
1κσ μαύρο πιπέρι
1κσ μαύρη ζάχαρη
1 Κγ πάπρικα
1Κγ του γλυκού σκόνη τσίλι
1κγ ρίγανη
Λιωμένο blue cheese για ατελείωτες βουτιές
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, πάπρικα, σκόνη τσίλι και ρίγανη. Πασπαλίστε τις φτερούγες κοτόπουλου μέχρι να καλυφθούν πλήρως. Τυλίγουμε καλά τη φέτα μπέικον γύρω από τη φτερούγα ώστε να μη ξετυλίγεται κατά το ψήσιμο. Τοποθετούμε τις φτερούγες σε ένα ταψί και ψήνουμε για μια ώρα ενώ στη μισή ώρα τα γυρίζουμε ανάποδα για ένα ομοιόμορφο ψήσιμο. Σερβίρουμε με blue cheese.