Το βράδυ του Σαββάτου, το κόκκινο χαλί του Los Angeles γέμισε από λάμψη και στυλ, καθώς πραγματοποιήθηκε το 4ο Academy Museum Gala. Η εκδήλωση είχε ως στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για την υποστήριξη των εκθέσεων, των εκπαιδευτικών δράσεων και του προγραμματισμού του μουσείου, ενώ παράλληλα τιμήθηκαν κορυφαίες προσωπικότητες του κινηματογράφου. Όπως ήταν αναμενόμενο, το παρών έδωσαν διασημότητες, it girls και influencers, που έλαμψαν με τα πιο εντυπωσιακά beauty looks.

Kim Kardashian

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)


Η Kim Kardashian ήταν, φυσικά, μια από τις παρουσίες που μαγνήτισαν τα βλέμματα. Υιοθέτησε ένα old Hollywood look, με μαλλιά σε χαλαρούς κυματισμούς και το make-up της άκρως λαμπερό και αψεγάδιαστο, επιβεβαιώνοντας την αγάπη της για το glamour.

Elizabeth Olsen

Η Elizabeth Olsen, από την άλλη, εντυπωσίασε με ένα πιο chic και διακριτικό look. Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε ένα κομψό half-up style, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε απαλούς, ουδέτερους τόνους, τονίζοντας τα χείλη της με μια τέλεια nude απόχρωση.

Ariana Grande

Η Ariana Grande δεν ξέφυγε από το χαρακτηριστικό της στυλ. Με το γνωστό cat-eye eyeliner της και τα μαλλιά της δεμένα σε ένα elegant updo, παρέμεινε πιστή στην αισθητική της.

Kendall Jenner

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)


Η Kendall Jenner επέλεξε επίσης ένα old Hollywood look, ακολουθώντας το παράδειγμα της Kim. Το χτένισμά της και το μακιγιάζ της μας θύμισαν stars περασμένων δεκαετιών, με απόλυτη φινέτσα.

Nicole Kidman

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)


Η Nicole Kidman προτίμησε χαλαρές μπούκλες που πλαισίωναν το πρόσωπό της, ενώ τα smoky eyes σε γήινες αποχρώσεις έδιναν έμφαση στο βλέμμα της.

Uma Thurman

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Uma Thurman (@umathurman)


Η Uma Thurman εντυπωσίασε με την κομψότητά της, επιλέγοντας ένα απλό, αλλά τέλειο updo και ένα διακριτικό μακιγιάζ με ελαφριά λάμψη.

Saoirse Ronan


Η Saoirse Ronan παραμένει πιστή στο αγαπημένο της ballerina bun και soft glam make-up, ενώ η Cara Delevingne επέλεξε ένα πιο έντονο look με messy bun και αψεγάδιαστο smoky eye.

Mary J. Blige

Η Mary J. Blige φόρεσε ένα χρυσό φόρεμα με ψηλό σκίσιμο και διακοσμημένο με κρύσταλλα, με halter-neck σχέδιο και ανοιχτά πλαϊνά τμήματα. Το σύνολο συνοδευόταν από ένα υπερμεγέθες κρεμ μεταξωτό ταφτά παλτό όπερας με μακριά ουρά και με χρυσά γάντια από δέρμα nappa, καθώς και ένα χρυσό choker αλυσίδας τύπου ψαροκόκκαλο και κοσμήματα σώματος με διακοσμητικά στοιχεία, όλα διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski που εφαρμόστηκαν στο χέρι.

Olivia Wilde

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Wilde (@oliviawilde)


Τέλος, η Olivia Wilde, με το χαρακτηριστικό της μαύρο μολύβι στο εσωτερικό των ματιών και nude χείλη, ολοκλήρωσε με στυλ τη λίστα των κορυφαίων εμφανίσεων της βραδιάς.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.