Ψάχνεις τρόπους να φρεσκάρεις την γκαρνταρόμπα σου για τη νέα σεζόν; Η νέα φθινοπωρινή συλλογή Mairiboo for Envie Shoes, είναι εδώ και έτοιμη να σου δώσει όλες τις απαντήσεις. Τα νέα σχέδια συνδυάζουν ρομαντισμό και δυναμισμό, καλύπτοντας κάθε σου στυλιστική ανάγκη για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Loafers, Μπαλαρίνες και Sneakers: Τα Must-Haves της Σεζόν

Ξεκίνα με τα αγαπημένα loafers, τα οποία φέτος ανανεώνονται με animal print λεπτομέρειες και ψηλότερο τακούνι. Τα VERY DEMURE και HIGH SCHOOL SOLE είναι οι ιδανικές επιλογές. Αν πάλι αγαπάς τις μπαλαρίνες, τότε το λουστρινένιο ALICE σε burgundy απόχρωση θα σου κλέψει την καρδιά. Όσο για τα sneakers, το ασημί FUTURA και το SPACE CANDY με τη διαστημική του σόλα θα γίνουν οι πιο cool προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σου.

Αρβυλάκια για Έξτρα Στυλ και Άνεση

Αν προτιμάς ένα πιο δυναμικό look, τα αρβυλάκια είναι η λύση. Με τη ματ βινύλ υφή του ELASTICITY και την παιχνιδιάρικη διάθεση των ADORN ME, η συλλογή προσφέρει επιλογές για κάθε περίσταση. Οι ζεστές φθινοπωρινές αποχρώσεις του BIKER BOO, αλλά και τα αστραφτερά κορδόνια του GALAXY TROOPER, θα δώσουν στο στυλ σου την ανατροπή που ψάχνεις.

Το All-Black-Everything Είναι Πάντα Μια Καλή Ιδέα

 

Αν αγαπάς το κλασικό μαύρο, τότε οι G SAVED THE QUEEN, οι BEATLEWALK και οι cowgirl HEE-HAW μπότες θα γίνουν οι καθημερινές σου επιλογές. Είτε στη δουλειά, είτε στις βόλτες σου, αυτές οι μπότες θα είναι οι απόλυτοι σύμμαχοι για στιλάτες εμφανίσεις μέρα και νύχτα.

Η Επιστροφή των ULTIMATES: Μην τη Χάσεις!

Το καλύτερο έρχεται στο τέλος: η επανέκδοση των ULTIMATES, που πέρυσι έκαναν απανωτά sold-out, είναι ξανά εδώ και περιμένει να απογειώσει το στυλ σου.

Είσαι έτοιμη για το απόλυτο makeover της σεζόν;

Leave a Reply

Your email address will not be published.