Σίγουρα έχουμε ακούσει για πολλούς ασυνήθιστους γάμους, αλλά αυτός ο γάμος ξεπερνάει κάθε φαντασία! Ο Ινδονήσιος Khairol Anam αποφάσισε να ενώσει τη ζωή του με… τη χύτρα ρυζιού του. Ναι, καλά ακούσατε! Ο άνδρας ανέβασε μάλιστα και τις αποδείξεις στο Facebook, με φωτογραφίες από την εκδήλωση, ντυμένος στην πένα δίπλα στο λατρεμένο του σκεύος.

Ο Anam δεν δίστασε να περιγράψει τη χύτρα του ως «ήσυχη» και «τέλεια» για το μαγείρεμα του ρυζιού. Κι αν το σκεφτείτε, δεν έχει και άδικο! Ποιος άλλος μπορεί να προσφέρει τόσο σιωπηλή συντροφιά και άψογο ρύζι κάθε μέρα; Σε έναν κόσμο όπου όλα τρέχουν με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς, αυτός ο γάμος ίσως να ήταν η απάντηση στη μοντέρνα ζωή. Ή έτσι φαινόταν αρχικά…

Το «διαζύγιο» ήρθε γρήγορα!

Δυστυχώς, το όνειρο δεν κράτησε πολύ. Τέσσερις μόλις ημέρες μετά, ο Khairol ανακοίνωσε το «διαζύγιό» τους. Όπως αποκάλυψε με ειλικρίνεια στους ακολούθους του, η χύτρα ήταν υπέροχη στο να φτιάχνει ρύζι, αλλά δεν μπορούσε να μαγειρέψει άλλα γεύματα. Η ακαμάτα χύτρα!  «Δεν μπορώ να ζήσω μόνο με ρύζι», δήλωσε αστειευόμενος, και η κωμική αυτή ιστορία τράβηξε την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η ιστορία δεν μας θυμίζει μόνο πόσο παράξενα μπορούν να γίνουν τα πράγματα μερικές φορές, αλλά και πόσο χιούμορ μπορεί να υπάρξει στην καθημερινότητα. Ίσως ο Khairol απλώς έψαχνε να βρει το τέλειο σκεύος για το καθημερινό του φαγητό και βρήκε μια αστεία διέξοδο για να το ανακοινώσει στον κόσμο.

Εάν κι εσείς αναζητάτε τον ιδανικό «σύντροφο» για την κουζίνα σας, ίσως μια χύτρα να είναι η απάντηση. Απλά μην ξεχνάτε ότι η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.