H H&M σε συνεργασία με τη PHILIPS διοργανώνουν έναν μεγάλο online διαγωνισμό όπου 20 τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μια συσκευή ατμού PHILIPS STH3010/70 για να έχουν τα ρούχα τους πάντα φρεσκαρισμένα στην εντέλεια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής για να λάβεις μέρος στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι της 20/10 και ισχύει αποκλειστικά για όλα τα μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης της H&M. Αλλά ακόμα και αν δεν είσαι μέλος, μπορείς να γίνεις εύκολα μέσα από τη φόρμα συμμετοχής.

Αν σου έχει τύχει να βιάζεσαι και το ρούχο που διάλεξες να φορέσεις είναι τσαλακωμένο, είτε ταξιδεύεις,  είσαι διακοπές και το ρούχα σου δείχνουν ταλαιπωρημένα και γεμάτα με τσακίσεις, τότε το PHILIPS steamer STH3010/70 είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Η συσκευή ατμού 3000 Series έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφριά, και αναδιπλούμενη για να μπορείς να την έχεις πάντα μαζί σου όπου και να πας για εύκολη χρήση και αποθήκευση, ώστε να έχεις φρεσκοσιδερωμένα ρούχα οποιαδήποτε στιγμή, όπου και όταν το χρειάζεσαι. Είναι ιδανικό για εύκολη και γρήγορη διόρθωση ή φρεσκάρισμα της εμφάνισής σου στο σπίτι ή ενώ μετακινείσαι.

To PHILIPS steamer STH3010/70 προσφέρει συνεχή ατμό έως και 20γρ./λεπτό με ισχύ 1000W για γρήγορο και βολικό φρεσκάρισμα με ατμό. Είναι έτοιμο για χρήση σε μόλις 30 δευτερόλεπτα και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κάθετα πάνω στο ρούχο χωρίς να χρειάζεσαι σιδερώστρα. Φρεσκάρει τα ρούχα σου και αφαιρεί τις οσμές και τις τσακίσεις  ενώ είναι ασφαλές για όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται, εγγυημένα χωρίς καψίματα!

Δες όλες τις συσκευές ατμού της PHILIPS εδώ και επωφελήσου από το διαγωνισμό της της H&M με τη PHILIPS και για να κερδίσεις το PHILIPS steamer STH3010/70!

Leave a Reply

Your email address will not be published.