Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η αγαπημένη του, Αγοραστή Αρβανίτη, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια όμορφη τελετή στο Κορωπί. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε λίγους μήνες μετά τον ερχομό της κόρης τους, επισφραγίζοντας έτσι την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το ζευγάρι, που έχει καταφέρει να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, επέλεξε να παντρευτεί σε στενό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μόνο οι πιο κοντινοί συγγενείς και μερικοί εκλεκτοί φίλοι βρέθηκαν εκεί για να μοιραστούν αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Αν και οι ίδιοι δεν συνηθίζουν να εκθέτουν τις προσωπικές τους στιγμές, ορισμένοι καλεσμένοι δεν αντιστάθηκαν και μοιράστηκαν στιγμιότυπα από την ημέρα του γάμου. Μεταξύ αυτών, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Ορφέας Παπαδόπουλος και η Νικόλ Παναγιώτου ανέβασαν stories στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, αποκαλύπτοντας τη χαρμόσυνη είδηση στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Η απλότητα και η οικειότητα της τελετής τόνισαν την αυθεντικότητα της σχέσης τους, δείχνοντας ότι η αληθινή αγάπη δεν χρειάζεται φανταχτερές εκδηλώσεις για να λάμψει. Έτσι, με λίγους και καλούς δίπλα τους, ο Θανάσης και η Αγοραστή ξεκίνησαν αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.