Η ζωή του Τζέιμι Ντόρναν άλλαξε για πάντα, όταν το 2015 παρουσιάστηκε στον κόσμο η ερμηνεία του ως Κρίστιαν Γκρέι. Στο «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι», βασισμένο στο μυθιστόρημα της E.L. James – πρωταγωνίστησε η Ντακότα Τζόνσον ως η ντροπαλή φοιτήτρια Anastasia Steele.

Αφού πήρε συνέντευξη από τον Κρίστιαν Γκρέι, έναν πλούσιο επιχειρηματία, η σχέση του ζευγαριού σόκαρε τους θεατές, αλλά με την καλή έννοια. Καθώς ξεκινάει η σχέση του, η Ana ανακάλυψε το ενδιαφέρον του Christian για το BDSM, το οποίο οδηγεί σε μια πολύπλοκη συναισθηματική σχέση.

Η ταινία έγινε εισπρακτική επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια και δύο συνέχειες της τριλογίας.

Εκτός οθόνης, ωστόσο, το δίδυμο δεν ήταν ακριβώς συνηθισμένο να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Today. Το ζευγάρι έριξε ο ένας στον άλλον ένα «αμήχανο» βλέμμα όταν η παρουσιάστρια Natalie Morales ρώτησε για το πώς ήταν οι ερωτικές σκηνές.

Η εύστροφη Ντακότα Τζόνσον ισχυρίστηκε ότι ο Τζέιμι Ντόρναν χρησιμοποίησε ένα fluffer μεταξύ των λήψεων.

«Τι είναι το fluffer;» ρώτησε η Morales, καθώς η πρωταγωνίστρια έπρεπε να διευκρινίσει ότι επρόκειτο απλώς για ένα αστείο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο fluffer είναι κάποιος που απασχολείται σε ταινίες ενηλίκων για να κρατά τους άνδρες ερμηνευτές σε διέγερση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Οπότε ναι, για να είναι όλοι σίγουροι, ένας fluffer δεν χρησιμοποιήθηκε στο Fifty Shades.

Εν τω μεταξύ, ο ηθοποιός από τη Βόρεια Ιρλανδία γνώριζε πολύ καλά σε τι έμπλεκε όταν συμφώνησε να αναλάβει τον ρόλο.

«Πρέπει να υπάρχει μια αποδοχή με την υποκριτική, την ανάληψη δουλειάς, ότι τελικά δεν έχεις τον έλεγχο κάποιων πραγμάτων», δήλωσε ο Ντόρναν στο GQ το 2021.

«Αλλά ξέρεις σε τι μπαίνεις και πέρασα πολύ χρόνο ζυγίζοντας αν θα αναλάμβανα τον ρόλο των Πενήντα Αποχρώσεων. Μερικές φορές μπορείς να εκπλαγείς ευχάριστα, μερικές φορές μπορείς να απογοητευτείς πικρά. Πάρτε αυτό το έργο [και] ξέρετε ότι πολλοί άνθρωποι θα το μισήσουν πριν καν το δουν.

«Γιατί; Επειδή, μαντέψτε τι; Η πλειονότητα των ανθρώπων μίσησε τα βιβλία. Και δεν λέω ότι δεν αναγνωρίζω γιατί αυτά τα βιβλία ήταν τόσο ισχυρά για εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά δεν πρόκειται να έχεις βιβλία που δέχτηκαν τρομερή κριτική να μετατραπούν σε ταινίες που θα γίνουν αντικείμενο κριτικής. Έχετε να κάνετε με το ίδιο υλικό.»

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.