Οι κρύες νύχτες έχουν έρθει για τα καλά και το να ετοιμαστείς για να πας σε πάρτυ σου φαίνεται ακατόρθωτο; Σου έχουμε βρει το κίνητρο για να σηκωθείς από τον χουχουλιάρικο καναπέ σου και αυτό δεν είναι άλλο από τα πιο stylish και ιδιαίτερα ρούχα που βρήκαμε στο πολυαγαπημένο μας Igo Project!

Flare of Heaven Body Fire Red by Nadia Rapti

Εάν είσαι λάτρης του κόκκινου όπως και εμείς, σου έχουμε βρει το πιο ιδανικό κορμάκι! Πρόκειται για ένα μοναδικό κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο party. Μπορείς να το συνδυάσεις με blazer και να δημιουργήσεις το πιο ιδιαίτερο outfit.

Not kidding party Collection – Shine out Jumpsuit by Aiki Diounot

Και αν θέλεις να είσαι όσο πιο λαμπερή γίνεται στο party, τότε μπορείς να επιλέξεις αυτή τη μεταλλιζέ ολόσωμη φόρμα που κολακεύει απόλυτα τη σιλουέτα και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να σε κάνει να ξεχωρίσεις!

Sprinkles of Stardust Dress Black by Nadia Rapti

Συνεχίζουμε με μια κλασσική και διαχρονική επιλογή, που ταιριάζει απόλυτα σε party. Η γραμμή του συγκεκριμένου φορέματος αναδεικνύει τις καμπύλες και κολακεύει τη μέση. Προτείνουμε να το συνδυάσεις με έντονα κοσμήματα και ψηλοτάκουνα.

Universe Collection – Daydreamer Dress by Aiki Diounot

Και σε περίπτωση που θέλεις να βάλεις λίγο χρώμα και να φωτίσεις το party, τότε μπορείς να επιλέξεις χωρίς δεύτερη σκέψη αυτό το έντονο φούξια φόρεμα που είναι φτιαγμένο για daydreamers!

Duchess party dress by Aitheras

Ολοκληρώνουμε με ένα chic και sexy φόρεμα που είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις για να φορέσεις σε party. Είναι αέρινο και το satin ύφασμα σε συνδυασμό με το έντονο χρώμα του, δημιουργούν ένα μοναδικό κομμάτι για τη ντουλάπα σου.

Επισκέψου, λοιπόν, το Igo Project και βρες το ιδανικό ρούχο για τα parties του φετινού χειμώνα. Καλή διασκέδαση!