Για ακόμα μία χρονιά, το efood και οι χρήστες του γίνονται μια ομάδα προσφοράς, χαρίζοντας χαμόγελα και προσφέροντας γεύματα σε παιδιά με αναπηρία σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης Love Delivered, το efood, σε συνεργασία με το Μαζί για το Παιδί, προσφέρει Πασχαλινά γεύματα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Από τις 7 έως τις 20 Απριλίου, κάθε χρήστης του efood μπορεί να γίνει μέρος αυτής της πρωτοβουλίας, επιλέγοντας το ποσό που επιθυμεί και κάνοντας δωρεά μέσα από το σχετικό banner στην εφαρμογή, χωρίς να χρειάζεται να παραγγείλει.
Παράλληλα, μπορεί να προσφέρει 1€ κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του, μετατρέποντας έτσι κάθε γεύμα του σε μια πράξη αγάπης.
Κάθε συνεισφορά μετατρέπεται σε ένα Πασχαλινό γεύμα για παιδιά με αναπηρία, χαρίζοντάς τους στιγμές φροντίδας και χαράς τις ημέρες του Πάσχα. Το efood και το Love Delivered αποδεικνύουν ότι η προσφορά είναι στο DNA μας. Φέτος, ας κάνουμε το καλό να ταξιδέψει ακόμα πιο μακριά.
Αυτό το Πάσχα μπες στο efood & πρόσφερε αγάπη!
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;
Leave a Reply