Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ κάθε σύγχρονης γυναίκας. Δεν είναι μόνο απαραίτητα για την προστασία των ματιών, αλλά και για την ολοκλήρωση κάθε εμφάνισης με μία ξεχωριστή πινελιά κομψότητας. Οι τάσεις της μόδας ανανεώνονται διαρκώς, φέρνοντας νέα σχήματα, χρώματα και υλικά που αποπνέουν πολυτέλεια και διαχρονικό στυλ. Είτε ψάχνεις για κάτι μοντέρνο και εντυπωσιακό είτε για μία πιο κλασική επιλογή, η συλλογή γυαλιών της Carolina Herrera προσφέρει εντυπωσιακά σχέδια που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και περίσταση.

Εντυπωσιακά μαύρα γυαλιά ηλίου

Μοντέρνα, υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου σε στρογγυλεμένο σχήμα πεταλούδας από έντονο ασετάτ με εξαιρετική επεξεργασία και διακόσμηση από ζευγάρι στρογγυλών μεταλλικών τρουκς στη μετώπη. Οι χαρακτηριστικοί, υπερμεγέθεις βραχίονες με τον στρογγυλεμένο σχεδιασμό υπογραμμίζονται από την πλούσια διχρωμία των ενθέτων από ασετάτ στον ίδιο τόνο με το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ το μοντέλο συμπληρώνει η επώνυμη αλυσίδα, εμπνευσμένη από τα κοσμήματα του οίκου Carolina Herrera. Τα ακροβραχιόνια διακοσμούνται από ένα στρογγυλό σήμα με το κόκκινο μονόγραμμα CH. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει τους εξής συνδυασμούς: Ταρταρούγα με Μαύρα ένθετα και Καφέ ντεγκραντέ φακούς, Μαύρο με Κρεμ ένθετα και σκούρους Γκρι ντεγκραντέ φακούς.

Γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδα

Σαγηνευτικά και ρετρό διάθεσης γυαλιά ηλίου σε αυστηρό σχήμα cat-eye από ασετάτ, διακοσμημένα με διπλά τμήματα υφάσματος κρυστάλλων στους επίπεδους μεταλλικούς βραχίονες, για αίσθηση πολυτέλειας. Οι βραχίονες διαθέτουν το νέο στρογγυλεμένο μεταλλικό «κουμπί» με το μονόγραμμα CH. Χρωματική παλέτα: Ροζ Ταρταρούγα με Καφέ ντεγκραντέ φακούς, Γαλακτερό Σικλαμέν με Καφέ ντεγκραντέ φακούς, Ταρταρούγα με Καφέ ντεγκραντέ φακούς, Μαύρο με σκούρους Γκρι ντεγκραντέ φακούς.

Τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου για μοναδικό στιλ

Ελαφρώς τετραγωνισμένα γυαλιά οράσεως από ασετάτ διπλής επίστρωσης, με εξαιρετική τεχνική επεξεργασία που αποκαλύπτει απροσδόκητους χρωματικούς συνδυασμούς. Το μονόγραμμα CH διακρίνεται στους βραχίονες από θερμοσχηματιζόμενο ασετάτ διπλής επίστρωσης και πλαισιώνεται από υπέροχες αντιθέσεις στο περίγραμμα. Τα ακροβραχιόνια διακοσμούνται από το στρογγυλό μεταλλικό σήμα με το κόκκινο μονόγραμμα CH.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει επιλογές μονοχρωμιών ή ταρταρούγας συνδυασμένες με ντεγκραντέ φακούς: Γαλακτερό Κόκκινο με Καφέ φακούς, Ταρταρούγα με Καφέ φακούς, Γαλακτερό Μπλε με σκούρους Γκρι φακούς, Μαύρο με σκούρους Γκρι φακούς.

Αγαπημένη ταρταρούγα

Κομψά γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδα σε ελαφρύ ασετάτ με πολύπλευρους μεταλλικούς βραχίονες, διακοσμημένους με τις χαρακτηριστικές χρωματιστές ρίγες σμάλτου, σε μια εντυπωσιακή αντίθεση μεταξύ μεταλλικών και χρωματιστών τόνων. Τα στρογγυλεμένα ακροβραχιόνια στολίζει η μεταλλική ετικέτα με το εμβληματικό, κόκκινο μονόγραμμα CH που διακρίνεται στο άκρο από ασετάτ. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει μονοχρωμίες, γαλακτερούς τόνους και αποχρώσεις ταρταρούγας σε συνδυασμό με ντεγκραντέ φακούς: Ταρταρούγα/Μαύρο με σκούρους Γκρι φακούς, Γαλακτερό Ροζ με Καφέ φακούς, Ταρταρούγα με Καφέ φακούς, Μαύρο με σκούρους Γκρι φακούς.

Εντυπωσιακά ροζ γυαλιά οράσεως

Μοδάτα, υπερμεγέθη γυαλιά οράσεως σε σχήμα πεταλούδα από ασετάτ, που ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές χρωματικές αντιθέσεις στους βραχίονες και το δίχρωμο μεταλλικό διακοσμητικό «σκακιέρα» με το μονόγραμμα CH χαραγμένο με λέιζερ. Το στρογγυλεμένο μεταλλικό σήμα φέρει το κόκκινο μονόγραμμα CH στα ακροβραχιόνια. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει μονοχρωμίες, διαφάνειες ή αποχρώσεις ταρταρούγας: Διάφανο Κόκκινο, Διάφανο Πετρόλ, Μαύρο, Τιρκουάζ Ταρταρούγα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.