Ανακάλυψε το νέο VoltaNatura, το μυστικό για να παραμένεις σε κίνηση με άνεση και φυσική φροντίδα. Από τους δημιουργούς του Voltarol, έρχεται μια πρωτοποριακή γέλη φυτικής προέλευσης, εμπλουτισμένη με την ισχύ της Άρνικας και πέντε ακόμη ευεργετικά φυτά.

Η καινοτόμος αυτή φόρμουλα δροσίζει και καταπραΰνει τους καταπονημένους μυς, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ανακούφιση από ελαφριά διαστρέμματα και μώλωπες, κάνοντας κάθε σου κίνηση πιο ελεύθερη.

Η HALEON, με την αποστολή της να βελτιώνει την καθημερινή ζωή και υγεία μας, παρουσιάζει το VoltaNatura στην ελληνική αγορά για όλους εμάς που θέλουμε να ζούμε την κίνηση… φυσικά!

Το VoltaNatura μέσω της νέας της καμπάνιας, προσκαλεί τους καταναλωτές να ανακαλύψουν «Τη χαρά της κίνησης, Φυσικά», παρακινώντας τους να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις καθημερινές τους δραστηριότητες, με περισσότερη αυτοπεποίθηση, ανακουφισμένοι από μυϊκούς πόνους. Αξιοποιώντας τη φυσική δράση 6 προσεκτικά επιλεγμένων φυτών, η μοναδική της σύνθεση συνδυάζει τα εκχυλίσματα Άρνικας, Αγριοκάστανου και Σέντελας που είναι γνωστά για τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες. Εμπλουτίζεται με Gaultheria και Μέντα, συστατικά με δροσιστικές ιδιότητες, ενώ η υφή τζελ με βάση την Αλόη Βέρα απορροφάται γρήγορα και δεν κολλάει. Το VoltaNatura είναι βιολογικό καλλυντικό, δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς συνθετικά συντηρητικά, χρωστικές και αρώματα, κατάλληλο για καθημερινή χρήση και για παιδιά 6 ετών και άνω.

Στην HALEON, μένουμε πιστοί στη δέσμευση μας για μια καλύτερη υγεία, κάθε ημέρα, με σεβασμό στον άνθρωπο και κατορθώνουμε όλο και περισσότεροι ασθενείς να έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστες λύσεις για τη βελτίωση της υγείας τους.

Eνημερωθείτε μέσω της σελίδας VoltaNatura Gel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.