Υπάρχουν μέρες που δεν έχεις καμία διάθεση να κάνεις υπερπροσπάθεια για να δείχνεις στιλάτη — κι όμως, θέλεις να αισθάνεσαι όμορφα, άνετα και cool. Το στυλ πλέον δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης, αλλά στάση ζωής, μια γλυκιά ισορροπία ανάμεσα στο «δεν προσπαθώ» και στο «νιώθω υπέροχα με ό,τι φοράω». Για αυτό όμως υπάρχει η Stradivarius με τη συλλογή casual sport, για να αποδείξει ότι η άνεση μπορεί να είναι το πιο σύγχρονο fashion statement.

Casual Sport: η νέα capsule συλλογή
Αρχικά, η Stradivarius παρουσιάζει τη συλλογή Casual Sport, μια φρέσκια πρόταση που παντρεύει το urban chic με το laid-back mood της φύσης. Πρόκειται για ρούχα σχεδιασμένα να φοριούνται παντού: από έναν περίπατο στην πόλη μέχρι μια εξόρμηση σε μια κοιλάδα χωρίς σήμα. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από εκείνους που αγαπούν τις μικρές απολαύσεις της ζωής — το σπιτικό προζυμένιο ψωμί, τα κρυμμένα καφέ της γειτονιάς, τον άνεμο που ανακατεύει τα μαλλιά σου και κάνει τα πάντα να μοιάζουν πιο αληθινά.

Το απόλυτο mix άνεσης και στυλ
Επίσης, από τα διπλής όψης καπιτονέ μπουφάν μέχρι τα κολάν με απαλή υφή, κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το comfort χωρίς να θυσιάζει το στυλ. Οι φθινοπωρινές αποχρώσεις —πράσινο, μπορντό, μπλε σκούρο και μαύρο— δημιουργούν ένα ήρεμο, cozy mood, ενώ τα σετ από joggers και φούτερ δίνουν την τέλεια βάση για effortless looks. Όσο για τα παπούτσια; Είναι πραγματικά statement: rubber-look μπότες, sneakers τύπου μπαλαρίνας και αθλητικά με ανοιχτή φτέρνα σε μοτίβο αγελάδας που δεν περνά απαρατήρητο.

Η νέα εποχή του “cool”
Με λίγα λόγια, δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα, το “cool” εξάλλου σημαίνει να είσαι αληθινή. Έτσι, η Casual Sport συλλογή της Stradivarius είναι μια υπενθύμιση ότι το στυλ βρίσκεται στη φυσικότητα, στην απλότητα, στην άνεση του να είσαι ο εαυτός σου. Φόρα το αγαπημένο σου φούτερ, πάρε βαθιά ανάσα και άσε τη μέρα να κυλήσει. Άλλωστε, όπως λέει και η ίδια η συλλογή όπως comfort meets cool, και κάπως έτσι, το καθημερινό σου outfit γίνεται η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου.

Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα και αγαπώ καθετί καινούργιο! Παρόλο που ξεκίνησα με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το πάθος μου για τη γραφή με οδήγησε στη Δημοσιογραφία, όπου ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο ΕΚΠΑ. Πάντα με γοήτευε ο κόσμος του lifestyle, της μόδας, της ομορφιάς και της διακόσμησης (ζυγός που θέλει αρμονία), και τώρα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις δικές μου ιδέες και σκέψεις μαζί σου. Είσαι έτοιμη για αυτό το ταξίδι;







