Η Emma Watson, πέρα από το ότι είναι μια εξαιρετική ηθοποιός, έχει ταλέντο να δημιουργεί όρους για τα ραντεβού που βρίσκουν απήχηση σε πολλούς ανθρώπους. Μας έδωσε έναν νέο όρο για να χρησιμοποιούμε στην ερωτική μας ζωή, ο οποίος παραμένει δημοφιλής, αλλά πρόσφατα θέλησε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με αυτόν.

Το 2019, λίγο πριν κλείσει τα 30 της χρόνια, η Emma Watson μίλησε σε συνέντευξη στη Vogue για την κατάσταση της ερωτικής της ζωής και πώς ένιωθε όσο πλησίαζε το ορόσημο της τρίτης δεκαετίας. Εξομολογήθηκε πως είχε πολλές προσδοκίες για το πού θα έπρεπε να βρίσκεται στη ζωή της και αυτό της προκάλεσε άγχος και στρες. «Συνειδητοποίησα πως όλο αυτό το άγχος προέρχεται από τα μηνύματα που λαμβάνουμε συνεχώς», είπε η Watson.

Συνέχισε εξηγώντας πως πάντα πίστευε ότι όσοι δήλωναν ευτυχισμένοι ενώ ήταν μόνοι δεν ήταν πραγματικά ικανοποιημένοι, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι ήταν και εκείνη ευτυχισμένη χωρίς σύντροφο. «Μου πήρε πολύ καιρό, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Το αποκαλώ ‘αυτο-συντροφιά», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Ο όρος αυτός περιγράφει ένα άτομο που, αν και μόνο, νιώθει πλήρες και δεν χρειάζεται μια σχέση για να αισθανθεί ολοκληρωμένο. Είναι μια πιο σοφιστικέ εκδοχή του να λες ότι είσαι μόνος με χαμόγελο.

Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2023, η Watson θέλησε να διευκρινίσει ότι το «αυτο-συντροφιά» δεν σημαίνει ότι γιόρταζε το ότι ήταν μόνη της, αλλά ότι είχε μάθει να φροντίζει καλύτερα τον εαυτό της και να το εκτιμά αυτό. Παρ’ όλα αυτά, όπως οι περισσότεροι, στηρίζεται στους φίλους και την οικογένειά της για υποστήριξη.

Η Emma Watson πρόσθεσε επίσης ότι μετά την πανδημία του Covid κατάλαβε τη σημασία της κοινότητας και επενδύει χρόνο και ενέργεια σε αυτήν. Παράλληλα, δεν έχει κλείσει την πόρτα στον έρωτα, καθώς φημολογείται ότι από τον Ιούλιο του 2024 βγαίνει με τον συμφοιτητή της, Kieran Brown.

Leave a Reply

Your email address will not be published.