Η περιποίηση του σώματος είναι σημαντική για να νιώθεις και να δείχνεις όμορφη κάθε μέρα. Αυτή την εβδομάδα, σου έχω νέα προϊόντα ομορφιάς που σίγουρα θα λατρέψεις και δεν θα αποχωρίζεσαι ειδικά αυτό το καλοκαίρι!

Dove Advanced Care

Η νέα σειρά αφρόλουτρων Dove Advanced Care είναι εδώ για να σου προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση. Με την τεχνολογία MicroMoisture, τα αφρόλουτρα της σειράς προσφέρουν 24ωρη ενυδάτωση που κάνει την επιδερμίδα σου απαλή και ενυδατωμένη όλη την ημέρα. Δοκίμασε το Dove Advanced Care Deeply Nourishing, ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες, και το Dove Advanced Care Antistress με χαμομήλι και γάλα βρώμης για απόλυτη χαλάρωση και ανακούφιση από την ξηρότητα​​.

FOREO LUNA 4 από τα κορυφαία προϊόντα ομορφιάς

Αν ψάχνεις για την τέλεια απολέπιση και καθαρισμό, η FOREO LUNA 4 είναι αυτό που χρειάζεσαι. Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί παλμούς T-Sonic και σιλικονούχες τρίχες για να αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και να βελτιώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Η συσκευή σώματος BEAR 2 είναι επίσης απίθανη για σύσφιξη και ελαστικότητα της επιδερμίδας. Είναι σαν να έχεις το δικό σου SPA στο σπίτι​​.

Little Secrets Natural Cosmetics

προϊόντα ομορφιάς

Η ανανεωμένη αντηλιακή συλλογή SET SUN από τη Little Secrets Natural Cosmetics είναι ό,τι καλύτερο για να προστατεύεις το δέρμα σου από τον ήλιο. Ξεχωρίζει το αντηλιακό προσώπου με χρώμα SET SUN 30 COLOR 365, που προσφέρει υψηλή προστασία και ομοιόμορφη κάλυψη, χωρίς να βαραίνει το δέρμα. Επίσης, η αντηλιακή κρέμα σώματος VELVET BODY SUNSCREEN SPF30 έχει βελούδινη υφή και είναι εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά όπως η ασταξανθίνη και η βιταμίνη Ε, προσφέροντας ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα σου​​.

CELL PROTECT INVISIBLE OIL SPF50+, Vichy

προϊόντα ομορφιάς

 

Η Vichy, η μάρκα που συνιστάται από 70.000 δερματολόγους παγκοσμίως, λανσάρει το νέο αόρατο ξηρό λάδι σώματος με πολύ υψηλή προστασία ενισχυμένο με την τεχνολογία Skin Protect Oil και με ενεργά δερματολογικά συστατικά, σκουαλάνιο και αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε. Ιδανικό για πρόσωπο και σώμα καθώς βελτιώνει την όψη της ποιότητας της επιδερμίδας, βοηθώντας στην πρόληψη από το ξεφλούδισμα μετά την έκθεση στον ήλιο και στη μείωση της ξηρότητας, της θαμπάδας και της αίσθησης τραβήγματος αλλά και για μαλλιά καθώς θρέφει και προστατεύει τις άκρες των μαλλιών από την ξηρότητα.

Skin Caviar The Mist, La Prairie στα top προϊόντα ομορφιάς

προϊόντα ομορφιάς

Ετοιμάσου για ένα καλοκαίρι γεμάτο χαβιάρι με την τελευταία limited-edition καινοτομία της La Prairie. Ο οίκος παρουσιάζει το πρώτο του mist με χαβιάρι για να αναζωογονεί, να ενεργοποιεί και να λειαίνει την επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεσαι. Το Skin Caviar The Mist ενσαρκώνει την ουσία μιας φρέσκιας καλοκαιρινής αύρας, και υπόσχεται να γίνει ο καλύτερος σύντροφος του ταξιδιού σου.

Αυτή την εβδομάδα, έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις προϊόντα ομορφιάς που συνδυάζουν την τεχνολογία με τη φυσική φροντίδα, προσφέροντας λύσεις για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας σου. Είτε πρόκειται για την ενυδάτωση της Dove, την τεχνολογική καινοτομία της FOREO ή τη φυσική προστασία της Little Secrets, οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν κάθε σου ανάγκη.

Διάβασε επίσης:

Προϊόντα της εβδομάδας: Τα αγαπημένα που αξίζει να δοκιμάσεις!