Ιδέες για τη ζωή και την καθημερινότητα στο Google News!
Ακολουθήστε το Thatslife.gr για προτάσεις, συμβουλές και lifestyle νέα που αξίζει να διαβάσετε.
Add as preferred source on Google

Το efood, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ‘Love Delivered’, στηρίζει έμπρακτα την προστασία του περιβάλλοντος, σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4all, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες του να συμβάλουν στον καθαρισμό και την προστασία των δασών.

Έως τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, οι χρήστες της πλατφόρμας του efood, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον καθαρισμό και στην προστασία των δασών, προσφέροντας μόλις 1€, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους. Η συνεισφορά των χρηστών και του efood θα συμβάλει άμεσα στο πρόγραμμα καθαρισμού και προστασίας των δασών, που υλοποιείται σε συνεργασία με την We4all.

Η συγκεκριμένη περιβαλλοντική δράση έρχεται σε συνέχεια της ολοκλήρωσης, πριν από μερικές εβδομάδες, του προγράμματος Προσφέρω Έμπρακτα – Fire Relief, την οποία υλοποίησε το efood, σε συνεργασία με το ‘Μαζί για το Παιδί’, ανακαινίζοντας σχολικές εγκαταστάσεις στις πληγείσες από τη φωτιά, περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.