Ξεκάθαρη για τη φάση που διανύει στην προσωπική της ζωή εμφανίστηκε η Κόνι Μεταξά, η οποία αποκάλυψε πως δεν σκέφτεται καθόλου το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης. Έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον Μάριο Καπότση, έπειτα από τρία χρόνια γάμου, η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για τον τρόπο που βλέπει σήμερα τον έρωτα. Όπως εξήγησε, εξακολουθεί να πιστεύει στην αγάπη, όμως αυτή τη στιγμή οι προτεραιότητές της είναι διαφορετικές.
«Πιστεύω στον έρωτα, απλά δεν θέλω τώρα να μπω σε μια νέα σχέση. Δεν έχω όρεξη να μιλάω σε κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Κόνι Μεταξά έκανε μια αναφορά σε παλαιότερη σχέση της, αποκαλύπτοντας πως έβαλε η ίδια τέλος όταν διαπίστωσε μια προβληματική κατάσταση. «Είχα σύντροφο με ναρκισσιστική διαταραχή και τον χώρισα», είπε, ενώ όταν της ζητήθηκε να διευκρινίσει πότε συνέβη αυτό, αρκέστηκε να γελάσει χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Η συζήτηση έφτασε και στον Τάσο Ξιαρχό, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. Ωστόσο, η ίδια επέλεξε να μη σχολιάσει περαιτέρω τη μεταξύ τους σχέση, λέγοντας: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτόν γιατί μετά πάει και λέει μ@λ@κιες».

Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα και αγαπώ καθετί καινούργιο! Παρόλο που ξεκίνησα με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το πάθος μου για τη γραφή με οδήγησε στη Δημοσιογραφία, όπου ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο ΕΚΠΑ. Πάντα με γοήτευε ο κόσμος του lifestyle, της μόδας, της ομορφιάς και της διακόσμησης (ζυγός που θέλει αρμονία), και τώρα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις δικές μου ιδέες και σκέψεις μαζί σου. Είσαι έτοιμη για αυτό το ταξίδι;


Leave a Reply