Όταν ακούς πως ο Μπαζ Λούρμαν σκηνοθετεί νέα ταινία είσαι βέβαιος τουλάχιστον για το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα ( Ρωμαίος + Ιουλιέτα, Moulin Rouge) και τώρα η νέα μεταφορά του μυθιστορήματος του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ, «Ο Μεγάλος Γκάτσμπι» (γνωστό και ως «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι») στη μεγάλη οθόνη.
Η Κάρεϊ Μάλιγκαν είναι η Ντέιζι, το αντικείμενο του πόθου, το απωθημένο του Γκάτσμπι (Λεονάρντο Ντι Κάπριο). Το στυλ της είναι άψογο, πολυτελές, πιστό στις προσταγές της μόδας της δεκαετίας του ’20, τζαζ, art deco, υπερβολή. Η Αμερική της δεκαετίας του ’20, ξεφαντώνει πριν το μεγάλο Κραχ και οι γυναίκες κόβουν τα μαλλιά τους σε καρέ Bob, φορτώνονται κοσμήματα, φορούν φορέματα στο ύψος του γονάτου, αγαπούν τα headpieces, τα φτερά, τις πέρλες, είναι πάντα έτοιμες για το επόμενο μεγάλο πάρτι.


- Βραχιόλι Πέρλες Alexi Andriotti 10,90€
- Uterque wavy foulard 45,95 €
- ZARA ΚΟΛΙΕ MAXI ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ 17,95 €
- MANGO CROCHET COTTON DRESS € 49.99
- Accessorize Linked Crystal Grip 7.90 €
- Accessorize Francesca Flower Comb 19,90€
- ZARA ΠΕΔΙΛΟ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ 59,95 EURO
- Δαχτυλίδι μαργαρίτα με στρας Fullah Sugah 5,90 €
Με σπουδές στην Επικοινωνία, guest εμφάνιση στο χώρο της Διαφήμισης, τελικά, με κέρδισε ο χώρος του Βιβλίου. Σε μία «έκλαμψη φρονήσεως», αποφάσισα να ασχοληθώ με τα δύο παιδικά μου όνειρα, τη μόδα και το γράψιμο, ε, και εδώ κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα!











