Η τέχνη και η φύση συναντώνται σε μια νέα εποχή ομορφιάς, όπου η pop κουλτούρα εμπνέει και αναδεικνύει τη σημασία των φυσικών συστατικών. Στον κόσμο των καλλυντικών, η δημιουργία προϊόντων που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και καλλιτεχνική αισθητική γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, που αξιοποιούν την αγνότητα και τις ευεργετικές ιδιότητες του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου Π.Ο.Π, προσφέρουν όχι μόνο αποτελεσματικότητα, αλλά και μια μοναδική εμπειρία χρήσης. Αυτές οι σειρές προϊόντων δεν είναι απλώς λειτουργικές, αλλά και καλαίσθητες, καλώντας μας να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες του φυσικού κόσμου μέσα από μια pop art οπτική. Με συνθέσεις που φροντίζουν τα μαλλιά και ταυτόχρονα προκαλούν το βλέμμα, η νέα τάση στην περιποίηση αποδεικνύει ότι η ομορφιά μπορεί να είναι διασκεδαστική, χρωματιστή και γεμάτη ζωή! Pop κουλτούρα και Π.Ο.Π ελαιόλαδο πάνε μαζί; Στην περίπτωση της Messinian Spa, ναι! Η ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών, εμπνεόμενη από την αγάπη της για την τέχνη, αλλά και το Π.Ο.Π (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, που διακρίνει τα προϊόντα της, παρουσιάζει την ολοκαίνουρια σειρά POP Olive & Vegan Keratin, σε συσκευασίες γεμάτες ζωηρά, έντονα χρώματα και αναφορές στο καλλιτεχνικό κίνημα της Pop Art αισθητικής!

Τί περιλαμβάνει η σειρά

Η σειρά περιλαμβάνει έναν πλήρη οδηγό φροντίδας για τα μαλλιά, σαμπουάν και μαλακτική κρέμα 300ml , μάσκα μαλλιών 250ml και leavein colour & heat protection 150ml, όλα χωρίς SLS/SLES, ιδανικά για όλους τους τύπους μαλλιών, ξηρά-ταλαιπωρημένα ή φριζαρισμένα μαλλιά, έπειτα από βαφές, τεχνικές κερατίνης και κομμωτικής. Και τα 4 προϊόντα διαθέτουν απαλή, πλούσια φόρμουλα με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, εκχύλισμα δενδρολίβανου, αλόη, πανθενόλη (PRO-B5), υδρολυμένη πρωτεΐνη σιταριού και ένα ειδικό σύμπλεγμα vegan κερατίνης (με μελέτη αποτελεσματικότητας), που αποτελείται από υδρολυμένες, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες ρεβιθιού, φακής και κινόα, πλούσιες σε αμινοξέα. Ο συνδυασμός αυτών των πεπτιδίων, σε μία βάση ελαίου βερίκοκου, παρέχει μία φυτική βάση, λειτουργικά ισοδύναμη με την υδρολυμένη ζωική κερατίνη. Έτσι, το σύμπλεγμα αυτό ενισχύει τη λείανση, την ελαστικότητα, τη συνολική αίσθηση, τη λάμψη και την ενυδάτωση. Τα παραπάνω συστατικά βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας των μαλλιών και τα διατηρούν ενυδατωμένα, απαλά και διαχειρίσιμα.

Επιπλέον, το Leave-in Treatment /Colour & Heat Protection, με μη λιπαρή σύνθεση, περιέχει  2% από ένα πολυλειτουργικό ενεργό σύμπλεγμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί, για να διατηρεί τη δομική ακεραιότητα του περιτριχίου, να δημιουργεί μία ανθεκτική ασπίδα προστασίας και να ενισχύει τη δύναμη της τρίχας. Χρησιμοποιώντας τη φυσική δύναμη του μπαμπού, της «φυτικής κερατίνης» (υδρολυμένες πρωτεΐνες καλαμποκιού, σιταριού και σόγιας) και το μανιτάρι Τραμέτης, αυτό το μοναδικό δραστικό έχει δημιουργηθεί για την προστασία των μαλλιών και το ξεθώριασμα του χρώματός τους, που προκαλείται από το καθημερινό λούσιμο, το θερμικό styling, όπως πρέσα ή πιστολάκι, και την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Τα προϊόντα μπορείτε να τα προμηθευτείτε και στις συλλεκτικές συσκευασίες POP Olive & Vegan Keratin Boxes, σε 2 υπέροχους  συνδυασμούς  1) POP Olive & Vegan Keratin Hair SLS/SLES Free Shampoo 300ml + Hair Conditioner 300ml και 2) POP Olive & Vegan Keratin Leave-in Treatment /Colour & Heat Protection 150ml + hair mask 250ml.

Ανακαλύψτε κι εσείς τη σειρά POP Olive & Vegan Keratin της Messinian Spa, αλλάζοντας τη διάθεση και δίνοντας pop art αέρα στο χώρο σας, με ανέμελες, τολμηρές, πολύχρωμες, εντυπωσιακές αποχρώσεις και, ταυτοχρόνως, αποκτώντας το επαγγελματικό αποτέλεσμα που ονειρεύεστε, για δυνατά, υγιή, περιποιημένα και λαμπερά μαλλιά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.