Ιδέες για τη ζωή και την καθημερινότητα στο Google News!
Ακολουθήστε το Thatslife.gr για προτάσεις, συμβουλές και lifestyle νέα που αξίζει να διαβάσετε.
Add as preferred source on Google

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν μάσησε τα λόγια του όταν ρωτήθηκε για τα MAD VMA, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως ο συγκεκριμένος μουσικός θεσμός δεν τον αφορά. Παρ’ ότι στο παρελθόν έχει τιμηθεί από τη διοργάνωση και έχει παραλάβει βραβείο, πλέον δεν έχει καμία διάθεση να συμμετέχει ή να βρίσκεται στο προσκήνιο της συγκεκριμένης σκηνής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε: «Δεν ασχολούμαι με τα MAD και δεν με αφορoύν», τονίζοντας πως η απουσία του δεν του κοστίζει καθόλου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη βαθιά σύνδεσή του με το κοινό, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη που λαμβάνει — ειδικά με αφορμή το νέο του τραγούδι. Όπως είπε: «Το να σε αγαπάει ο κόσμος, να έρχεται στις συναυλίες σου και να περνάει καλά, τα λέει όλα. Τον κόσμο αφορούν τα τραγούδια, εμείς τα βγάζουμε πάντα με αγάπη, πιστεύουμε σε αυτά και ο κόσμος τα κάνει επιτυχία ή αποτυχία. Στα τραγούδια βάζω τη φωνή μου και την αγάπη μου».