Μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες κάθε γυναίκας είναι να έχει υγιή, λαμπερά και δυνατά μαλλιά. Τα μαλλιά μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισής μας και η σωστή φροντίδα τους μπορεί να τα μεταμορφώσει. Αν έχεις κουραστεί από τις καταστροφικές επιδράσεις της καθημερινότητας στα μαλλιά σου και αναζητάς μια λύση που να προσφέρει πραγματικά αποτελέσματα, τότε υπάρχει μια νέα σειρά που θα σε ενθουσιάσει. Η Schwarzkopf Professional είναι εδώ για σένα, με τη νέα σειρά Fibre Clinix, που υπόσχεται απεριόριστη επανόρθωση και αναζωογόνηση των μαλλιών σου!

Η καινοτόμος μέθοδος BONDFINITY

Η νέα μέθοδος BONDFINITY είναι εδώ για να σου προσφέρει μια πλήρως εξατομικευμένη εμπειρία στο κομμωτήριο. Μέσα από την τεχνολογία BONDFINITY, δημιουργούνται μόνιμοι δεσμοί στο εσωτερικό της τρίχας, προσφέροντάς σου έως και 90% αναστροφή της φθοράς και 10 φορές πιο δυνατά μαλλιά! Είναι η πιο προηγμένη τεχνολογία που έχει δημιουργηθεί ποτέ από τη Schwarzkopf Professional, και θα νιώσεις τη διαφορά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

BONDXTEND για συνέχεια της περιποίησης στο σπίτι

Αλλά η περιποίηση δεν σταματάει μόνο στο κομμωτήριο! Η τεχνολογία BONDXTEND σου επιτρέπει να διατηρείς τα αποτελέσματα της θεραπείας στο σπίτι, παρατείνοντας την ανθεκτικότητα και τη ζωντάνια των μαλλιών σου. Έτσι, τα μαλλιά σου παραμένουν δυνατά, υγιή και προστατευμένα από την καθημερινή φθορά.

Εξατομικευμένη φροντίδα Fibre Clinix

Αν έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά ή απλά θέλεις να προσφέρεις το καλύτερο στη φροντίδα τους, η σειρά Fibre Clinix έχει τη λύση που χρειάζεσαι. Από τη σειρά Fortify για ενίσχυση και αναπλήρωση, μέχρι τη De-Frizz για καταπολέμηση του φριζαρίσματος, μπορείς να επιλέξεις τη σειρά που ταιριάζει στις ανάγκες των μαλλιών σου.

Με τη νέα Fibre Clinix, δεν υπάρχει όριο στη μεταμόρφωση των μαλλιών σου!

Leave a Reply

Your email address will not be published.