Τα τελευταία χρόνια το brunch έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων, καθώς, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να συνδυάσουν μια βόλτα με λαχταριστές παρασκευές.
Την εορταστική περίοδο ιδιαίτερα, είμαστε “ανοιχτοί” σε νέες προτάσεις και πάντα ενδιαφερόμαστε να επισκεφτούμε επιχειρήσεις στις οποίες μπορούμε να φάμε και να πιούμε καλά. Αν ο δρόμος σου σε βγάλει στη Γλυφάδα, έχουμε μια ιδανική πρόταση για brunch. To MR.FOX, με το που περνάς την πόρτα του, σε βάζει σε ένα ανεπιτήδευτο και γαστρονομικά δημιουργικό κόσμο. Την εμπειρία αυτή έρχεται και ενισχύει το νέο menu φαγητού που υπογράφει ο διάσημος σεφ, Άνταμ Κοντοβάς.
Brunch menu για απαιτητικούς
Από τις 11:00 μέχρι τις 16:00 οι επισκέπτες μπορούν καθημερινά να επιλέξουν λαχταριστές αλμυρές και γλυκές δημιουργίες από το “MR.FOX CAMPARI BRUNCH”. Πρόκειται για ένα brunch menu που oι γευστικές επιλογές ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς, με αγαπημένες comfort food επιλογές σερβιρισμένες με ολόφρεσκο τρόπο, κάνοντας το MR.FOX τον ιδανικό προορισμό για να ξεκινήσει κάποιος χορταστικά τη μέρα του.
Hot tip: Στον κατάλογο του brunch menu περιλαμβάνονται brunch dedicated cocktails & spritzes, ενώ στα big hits ανήκει το do-it-yourself Bloody Mary, όπου ο επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει τη δική του custom εκδοχή επιλέγοντας της βάση (ντομάτα ή παντζάρι), το αγαπημένο του ποτό (vodka, gin ή tequila), καθώς και το βαθμό spiciness (mild, real spicy).
Τι θα βρεις μετά τις 14:00
Η κουζίνα του MR.FOX προσφέρει στους επισκέπτες ένα εντυπωσιακό γευστικό ταξίδι σε advanced-bar-food. O Άνταμ Κοντοβάς που υπογράφει τo menu, παρουσιάζει μια εξεζητημένη finger-food σύνθεση πιάτων… with a wow twist!
Στο menu αυτό θα βρει κανείς spicy baked bao buns με καυτερές γαρίδες, ceviche & vegan tacos, tartar & chicken bahn mi sandos, curry hot dog, δροσερές σαλάτες, αλλά και foxy pizzas ή chili-glazed κοτόπουλο νανάκι κατευθείαν από τον ξυλόφουρνο. Στα “don’t miss” ανήκει το γλυκό, ένα “burnt cheesecake”, ή αλλιώς “το cheesecake των Βάσκων” το οποίο στο MR.FOX σερβίρεται συνοδευόμενο από μαρμελάδα αχλάδι & μπαχαρικά.
Διαβάστε επίσης:
Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.