Μια ακόμη τραγική είδηση που μας γεμίζει απέραντη θλίψη, καθώς όπως έγινε γνωστό ο εξαιρετικά αγαπητός πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 58 ετών. Τον Διονύση Πρώιο τον γνωρίσαμε στο MasterChef 4 και αποτέλεσε έναν φανταστικό άνθρωπο που αγαπήθηκε όχι μόνο από τους συμπαίκτες του, αλλά και από το κοινό. Ο Διονύσης Πρώιος ξεχώριζε για την καλλιτεχνική του φύση και το λατινοαμερικάνικο φλογερό ταμπεραμέντό του (η καταγωγή του είναι από την Αργεντινή) και πέραν της μαγειρικής, δραστηριοποιούταν στον χώρο τον επιχειρήσεων εστίασης αλλά και το μόντελινγκ και τη ζωγραφική. Η τραγική ειρωνεία και το πολύ άσχημο παιχνίδι της τύχης, είναι ότι σκοτώθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είχε χάσει τον μονάκριβο γιό του πριν από χρόνια (σε ηλικία μόλις 20 ετών), οδηγώντας μάλιστα την ίδια μηχανή.

Πολλοί άνθρωποι της showbiz, συνεργάτες και φίλοι του Διονύση, με αναρτήσεις τους στα social media εκφράζουν την θλίψη τους για το εξαιρετικά ατυχές και δυσάρεστο συμβάν. Την είδηση έκανε γνωστή η φίλη του, Δομινίκη Κεφαλοπούλου. «Μόλις έφυγε από τη ζωή ένας λατρεμένος φίλος μου… Καλά σου ταξίδια Διονύση, αυτά με τον Μιχάλη σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», ανέφερε η ανάρτηση για τον θάνατό του. Ο Λάκης Γαβαλάς, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σκοτώθηκε με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε και ο γιος του. Θα τον θυμάμαι ως έναν πολύ δημιουργικό άνθρωπο που θα μου λείψει».

Ο Διονύσης Πρώιος συμμετείχε στον 4ο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής «Masterchef» το 2020 και κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση, ενώ στο ίδιο show συμμετείχε η Ντέμη Γεωργίου, η οποία έχασε τη ζωή της τόσο άδικα από βακτηριακή μόλυνση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Leave a Reply

Your email address will not be published.