Σε ένα συναρπαστικό “Global Sugarlandia Event” στην Μύκονο γεμάτο tropical διάθεση, συναντήθηκαν επώνυμοι καλεσμένοι από όλο τον κόσμο. Άνθρωποι από το χώρο της μουσικής, της μόδας, της τηλεόρασης και των social media βρέθηκαν μαζί για να απολαύσουν την εμπειρία του “Don Papa Rum”, του μοναδικού premium rum από τις Φιλιππίνες που διανέμεται στην Ελλάδα από την ‘’The Sky Spirits Company’’.

Τέσσερις luxury βίλες, διακοσμημένες σαν πραγματική ζούγκλα των Φιλιππίνων, φιλοξένησαν τους εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν αλλά και να απολαύσουν άφθονα Signature “Don PapaRum” Cocktails. Αδιαμφισβήτητα, το highlight του τριημέρου αποτέλεσε το μοναδικό “Dinner of the Dons”! Ένα θεματικό food-pairing δείπνο, με ανεπανάληπτο art-de-la-table, που πραγματοποιήθηκε σε μία από τις βίλες και στο οποίο οι καλεσμένοι δοκίμασαν μοναδικά πιάτα, εμπνευσμένα από τον κόσμο των Φιλιππίνων, σε συνδυασμό με special “Don Papa Rum” Cocktails. Την εμπειρία αυτή πλαισίωσε η καταπληκτική Νάγια Δούκα, όπου με την φωνή της μάγεψε όλους τους καλεσμένους. Το dinner δεν άργησε να μετατραπεί σε ένα συναρπαστικό “Sugarlandia Party”, με καπνούς, φωτορυθμικά, animal movements από επαγγελματίες χορευτές αλλά και με τον DJ που απογείωσε την βραδιά.

Μία ακόμη “once in a lifetime” εμπειρία που έζησαν οι προσκεκλημένοι, είναι η κρουαζιέρα με καταμαράν στο νησί της Δήλου και στη Ρήνεια. Το μοναδικό tour με ξεναγό στον αρχαιολογικό τόπο της Δήλου αλλά και οι βουτιές στα καταγάλανα νερά στη Ρήνεια, ήταν κάτι που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όλους όσους ήταν εκεί.

Από το τριήμερο δεν γινόταν να λείψει και ένα κατάπληκτό δείπνο στο international meeting point “Scorpios” που κορύφωσε την DON PAPA εμπειρία, υπό τους ήχους διάσημων DJ, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα και ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι χόρεψαν με το αγαπημένο τους ρούμι στο χέρι!

Επίσης, τις ημέρες διαμονής τους στο κυκλαδίτικο νησί, οι καλεσμένοι έκαναν τις βουτιές τους στο iconic beach Bar “Jackie O’ Mykonos”, έκαναν απογευματινές βόλτες στα μυκονιάτικα Mατογιάννια και γεύτηκαν μοναδικά πιάτα σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια του νησιού, το “Noema Restaurant”.

Το “Don Papa Rum” είναι ένα υψηλής ποιότητας παλαιωμένο ρούμι προερχόμενο από τους πρόποδες του ενεργού ηφαιστείου Mt. Kanlaon των Φιλιππίνων, που συγκαταλέγονται ανάμεσα στις δέκα κορυφαίες τοποθεσίες παραγωγής ζαχαροκάλαμου στον κόσμο. Τα γνήσια ζαχαροκάλαμα, που υπάρχουν στο νησί θερίζονται με το χέρι κάθε χρόνο, από τον Οκτώβριο μέχρι το Μάιο και μετά μεταφέρονται στους μύλους, οι οποίοι τα αλέθουν και το αποτέλεσμα είναι μια πλούσια και γλυκιά μελάσα, γνωστή τοπικά αλλά και παγκοσμίως ως “Μαύρος Χρυσός”. Στο νησί Negros ή αλλιώς Sugarlandia, όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, παράγεται αυτό το γλυκόπιοτο premium ρούμι, ένα εντυπωσιακό απόσταγμα με νότες από βανίλια, μέλι και ζαχαρωμένα φρούτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.