To εντυπωσιακό υπερθέαμα των πυροτεχνημάτων συναντά τις εκρηκτικές γεύσεις του MAVRO

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου στις 19.00, σας υποδεχόμαστε στο Mavro Restaurant του εμβληματικού Kivotos Santorini σε μία βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη. Αφεθείτε σε μια γαστρονομική εμπειρία που αντλεί έμπνευση από τη σαγηνευτική ηφαιστειακή κληρονομιά του νησιού.

Ο πρωταγωνιστής της βραδιάς

Σκουμπρί μαγειρεμένο σε στάχτη του ηφαιστείου με μαύρο σουσάμι και μελιτζάνα

O executive chef Δημήτρης Κατριβέσης δημιουργεί αποκλειστικά για τα Ηφαίστεια 2024 ένα πιάτο με έμπνευση από την ηφαιστειογενή ταυτότητα της Σαντορίνης, με φρέσκες πρώτες ύλες από τα ηφαιστειακά εδάφη του νησιού και τη θάλασσα του Αιγαίου. Τα εδάφη της περιοχής παρέχουν εξαιρετικές συνθήκες για την ανάπτυξη μιας πλούσιας ποικιλίας τοπικών προϊόντων, τα οποία συνθέτουν το μενού του εστιατορίου. Κάθε μπουκιά είναι μια αναβίωση της ηφαιστειακής ενέργειας και της φυσικής ομορφιάς της Σαντορίνης.

Ένα ατμοσφαιρικό δείπνο στο πιο προνομιακό μπαλκόνι της Καλντέρας, ακριβώς μπροστά στο ηφαίστειο, με θέα σ’ ένα ηλιοβασίλεμα που κόβει την ανάσα και στο υπερθέαμα των πυροτεχνημάτων. 

Ένας καμβάς πυροτεχνημάτων που αναβλύζουν σαν λάβα, φωτίζοντας τον ουρανό με εντυπωσιακές λάμψεις κι ένα μενού με «εκρηκτικές γεύσεις» που αντανακλά την ένταση και την ομορφιά του θεάματος, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό.

Συνοδεύστε την εμπειρία σας με zero waste cocktails και σπάνια κρασιά από επιλεγμένους αμπελώνες, που αναδεικνύουν την πολυπλοκότητα και την ένταση του ηφαιστειακού τοπίου.

Η βραδιά κορυφώνεται με το υπερθέαμα των πυροτεχνημάτων που φωτίζουν τη νύχτα. Η Καλντέρα «ζωντανεύει» με χιλιάδες κόκκινα πυροτεχνήματα, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό σκηνικό που εκτείνεται από το Ακρωτήρι έως την Οία.  Οι εορταστικές εκδηλώσεις χαρίζουν κάθε χρόνο ένα ξεχωριστό οπτικό και συναισθηματικό θέαμα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σαντορίνης και της Θηρασιάς.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί αυτή τη μοναδική συνύπαρξη γεύσης και θεάματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.