Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ήταν μια ημέρα μαγειρικής στο supermarket Θανόπουλος, στην Ν. Κηφισιά, αφιερωμένη σε μία από τις πιο αγαπημένες πρώτες ύλες στην κουζίνα μας, τα κοτόπουλα Αγγελάκης.
Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μαγείρεψε, από τις 11.00 μέχρι τις 14.00, δημιουργικές κοτο-συνταγές στο τηγάνι, την κατσαρόλα, τον φούρνο και το airfryer, αναδεικνύοντας τόσο την ευελιξία και ευκολία του προϊόντος όσο και τους πολλούς, εναλλακτικούς τρόπους μαγειρέματος. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πιάτα γεμάτα γεύσεις και αρώματα, όπως τηγανιά με φιλέτο μπούτι κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι, τραγανά φιλετίνια πανέ και ζουμερά μπιφτέκια με βρώμη, κι άλλες λαχταριστές συνταγές, ενώ παράλληλα έμαθαν πώς να φτιάχνουν τον πιο νόστιμο ζωμό από κοτόπουλο «το Χωρικό», το οποίο διατίθεται στον πάγκο των supermarkets. Ακόμη, ο σεφ μοιράστηκε χρήσιμες συμβουλές και ιδέες για το πως να αξιοποιηθεί το κοτόπουλο έξυπνα και δημιουργικά στο σπίτι, κάθε ώρα της ημέρας.
Αυτή η γιορτή γεύσης αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για την Αγγελάκης να μοιραστεί την αγάπη της για το καλό φαγητό. Με αφοσίωση, φροντίδα και σεβασμό, η εταιρεία διασφαλίζει ότι κάθε γεύμα που φτάνει στο τραπέζι μας είναι θρεπτικό και πάνω απ’ όλα γευστικό!
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;