Αν έχετε  αποφασίσει το μεσημέρι της Καθαρά Δευτέρα (03/03) να παραμείνετε στη πόλη και να πετάξετε τον χαρταετό σας στον λόφο του Λυκαβηττού, το ξενοδοχείο St. George Lycabettus και ο βραβευμένος executive chef, Στέφανος Παπανικολάου σας έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι!

Με θέα που κόβει την ανάσα και εκτείνεται από τον λόφο του Λυκαβηττού έως τον Σαρωνικό, ελάτε να γιορτάσουμε παραδοσιακά, απολαμβάνοντας εκλεκτές θαλασσινές γεύσεις και μοναδικά εδέσματα, ειδικά σχεδιασμένα για την ημέρα.

Το πλούσιο Σαρακοστιανό buffet περιλαμβάνει: Λαγάνα χειροποίητη, σκορδαλιά γλυκοπατάτας, χταπόδι στιφάδο με μακαρονάκι κοφτό και βότανα, σουπιές με άγρια χόρτα, μύδια αχνιστά με λευκό κρασί και μαραθόριζα, μπακαλιάρος tempura, γαρίδες με κριθαράκι ,ούζο & βασιλικό και άλλα πολλά.

Θέα και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια από τα μπαλκόνια του La Suite Lounge & Le Grand Balcon όπου  «μετράμε τους χαρταετούς της πόλης» στον λόφο του Λυκαβηττού, στου Φιλοπάππου και μέχρι τον Σαρωνικό ατενίζοντας την πόλη από ψηλά .

για τους μικρούς μας φίλους, το ξενοδοχείο έχει ετοιμάσει μια μοναδική εμπειρία! οι παιδαγωγοί-animateurs θα βρίσκονται εκεί για να τους διασκεδάσουν με δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια και εργαστήρια κατασκευής χαρταετών, προσφέροντας ατελείωτη χαρά και διασκέδαση.

Καθαρά Δευτέρα Buffet 12:00 – 16:00

48€ κατ’ άτομο – παιδιά μέχρι 12 ετών -50%

 

Για κρατήσεις κάντε κλικ ΕΔΩ

Leave a Reply

Your email address will not be published.