Μια ανάσα από την Ακρόπολη, στην οδό Φαλήρου 10, στο διώροφο νεοκλασικό που στεγάζει το εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ, ο επικεφαλής σεφ Ανέστης Ποιμενίδης και η ομάδα του, σχεδίασαν ένα εορταστικό μενού πέντε σταδίων για να απολαύσετε τις πιο γιορτινές ημέρες του έτους.
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στην καρδιά της Αθήνας
ΠΟΤΗΡΙ ΑΦΡΩΔΟΥΣ ΟΙΝΟΥ
ΣΟΥΠΑ Άγριων μανιταριών | Καρπάτσιο τρούφας | Καμένη Κρέμα
ΣΑΛΑΤΑ Παντζάρια εποχής | Βινεγκρέτ φραμπουάζ | Κατσικίσιο τυρί brülée | Φουντούκι
ΟΡΕΚΤΙΚΟ Ραβιόλι με χόρτα και αρωματικά | Σάλτσα παρμεζάνας | Λαδί μυρωδικών
ΚΥΡΙΩΣ Κόκορας | Κρέμα γλυκιάς κολοκύθας | Τερίνα πατάτας | Τρομπέτες | Gastrique εσπεριδοειδών
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ Σοκολάτα γάλακτος | Καραμέλα raspberry | Τραγανή βάφλα | Κάστανο
€55/άτομο
Το εστιατόριο θα είναι ανοιχτό Ανήμερα Χριστουγέννων & Ανήμερα Πρωτοχρονιάς
Η ομάδα του ΜΑΝΗΜΑΝΗ σας εύχεται Καλές Γιορτές!
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή 14.00 – 23.00 | Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη Ακρόπολη,
Τ. 210 9218180 / E: [email protected] / S: www.manimani.com.gr
Facebook: www.facebook.com/MANHMANH.gr | Instagram: @manhmanhrestaurant
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;
Leave a Reply