Στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Δημητρακοπούλου 7 όπου στεγάζεται το Esthiō, ο Michelin guide Chef Έλβι Δημήτρη Ζύμπα με τον συνεργάτη του Στασινό Λίτσα και την ομάδα τους, παρουσιάζουν ένα εορταστικό μενού πέντε πιάτων που ενώνει τη Βαλκανική με την Ελληνική κουζίνα για ένα ακόμα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! Συνδυάζοντας τοπικά κρασιά και ενδοσκοπική μουσική, το Esthiō σας περιμένει να αποχαιρετήσετε παρέα, σε ένα φιλόξενο χώρο, τον χρόνο που φεύγει και να υποδεχτείτε το νέο έτος με τον καλύτερο τρόπο!
Εορταστικό Menu
Σούπα Κολοκύθας | Κριτσίνι, φέτα, ρόδι
Μπαρμπούνι Σαβόρο | Σταφίδα, δεντρολίβανο, παλαιωμένο ξίδι
Χειροποίητο ζυμαρικό | Φραγκόκοτα, άγρια μανιτάρια, τρούφα
Ψητό Γουρουνόπουλο | Κρέμα σελινόριζας, κάστανο
Μελόπιτα Σίφνου | Μελομακάρονο, πορτοκάλι, κυδώνι
€55/ άτομο
Το εστιατόριο θα είναι ανοιχτό Ανήμερα Χριστουγέννων & Ανήμερα Πρωτοχρονιάς
Η ομάδα του Esthiō σας εύχεται Καλές Γιορτές!
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 14.00 – 23.30 | Σάββατο 14.00 – 00.00 | Κυριακή 14.00 – 22.00
Δημητρακοπούλου 7, Κουκάκι | Τ: 213 0452865 | E: [email protected] | S: esthio.restaurant |
Facebook: Esthio Athens | Instagram: esthio.athens
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;
Leave a Reply