Όταν ανοίγουμε ένα μπουκάλι αφρώδες κρασί ή σαμπάνια και δεν το καταναλώσουμε όλο, μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο μας χωρίς να χάσει τις φυσαλίδες του για 4-5 ημέρες, απλά με το να τοποθετήσουμε ανάποδα στο ανοικτό του στόμιο ένα μεταλλικό πιρούνι.
Τα τελευταία 20 χρόνια η επικοινωνία στο χώρο της τεχνολογίας απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου. Aπό μικρό παιδί λάτρευα τη μαγειρική και συχνά με ρωτούν: «θα μου δώσεις τη συνταγή; ». Έτσι, αποφάσισα να μοιράζομαι συνταγές μου αλλά και οικογενειακές ιστορίες μέσα από το That’s Life αλλά και μέσα από την προσωπική μου σελίδα www.cookandfeel.gr.