Η σημερινή συνταγή του What’s Cooking είναι για το λατρεμένο κέικ καρότου και επειδή ό,τι γλυκάκι έχουμε φάει από τα χεράκια της Εβίνας είναι νοστιμότατο, σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε συχνά όταν βάζουμε ένα γλυκό στο φούρνο είναι πως θα καταλάβουμε ότι όντως ψήθηκε όταν περάσει το χρονικό διάστημα που ορίζει η συνταγή. Ναι, ξέρω θα μου πείτε πως παίρνουμε ένα μαχαίρι και κοιτάμε μέσα στην οπή αλλά υπάρχει και ένας άλλος τρόπος που αφήνει μικρότερο σημάδι στο γλυκό μας:
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα μακαρόνι σπαγγέτι το οποίο βυθίζουμε μέσα στο γλυκό. Αν το μακαρόνι βγει χωρίς υδρατμούς αυτό σημαίνει πως το γλυκό έχει ψηθεί!
Χρήσιμο tip ενόψει και της εποχής ετοιμασίας των πασχαλινών τσουρεκιών!
Με σπουδές στην Επικοινωνία, guest εμφάνιση στο χώρο της Διαφήμισης, τελικά, με κέρδισε ο χώρος του Βιβλίου. Σε μία «έκλαμψη φρονήσεως», αποφάσισα να ασχοληθώ με τα δύο παιδικά μου όνειρα, τη μόδα και το γράψιμο, ε, και εδώ κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα!