Το αγαπημένο Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι με βρώμη και πολλά ακόμη προϊόντα χωρίς γλουτένη πρωταγωνίστησαν στην εκδήλωση με θέμα «Ταξίδι γεύσεων χωρίς γλουτένη» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου 2022, στο Café Θανόπουλος, στη Ν. Κηφισιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης.
Ο Μάιος είναι μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για την κοιλιοκάκη και η Αγγελάκης ΑΕ έλαβε μέρος με χαρά στην ιδιαίτερη αυτή πρωτοβουλία που συνδύασε τη μεσογειακή γαστρονομία και τη γευστική δοκιμή με την ενδελεχή ενημέρωση για τη διατροφή χωρίς γλουτένη, παρουσιάζοντας το νέο gluten-free προϊόν της: το χειροποίητο μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι που ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, αγνό ελαιόλαδο, φρέσκα λαχανικά και κουρκουμά.
Ο σεφ Νίκος Μάρας, με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στη gluten-free κουζίνα, δημιούργησε ευφάνταστα πιάτα με προϊόντα χωρίς γλουτένη από τις εταιρείες ΗΛΙΟΣ, Agrino, Gea Bakery, Κοτόπουλα Αγγελάκης, KYKNOS, Νήσος, Υφαντής, Χρυσά Αυγά. Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ζουμερό Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι με βρώμη με καραμελωμένο bacon σε σιρόπι μπύρας και κέτσαπ και να γνωρίσουν όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει το νέο προϊόν της Αγγελάκης.
Στην εκδήλωση συμμετείχε, επίσης, και ο καταξιωμένος κλινικός Διαιτολόγος και Βιολόγος, Χάρης Δημοσθενόπουλος, ο οποίος ανέλυσε όλα τα υλικά των συνταγών και την ευεργετική τους δράση και ταυτόχρονα έλυσε όλες τις απορίες του κοινού σχετικά με τη διατροφική ευεξία όσων πάσχουν από κοιλιοκάκη ή από δυσανεξία στη γλουτένη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη γκάμα της Αγγελάκης περιλαμβάνεται και άλλη μία πεντανόστιμη gluten-free επιλογή: το χειροποίητο ρολό από φρέσκο φιλέτο στήθος κοτόπουλου Αγγελάκης που μαρινάρεται σε ζωμό φρέσκιας ντομάτας και γεμίζεται με μπέικον και gouda.