Το πιο πολυσυζητημένο και αγαπημένο brunch της πόλης επιστρέφει δυναμικά στο Rakkan Bar Restaurant στην Κηφισιά. Γευστικά εντυπωσιακό, με συνδυασμούς εξαιρετικών πρώτων υλών και ιδιαίτερων τεχνικών προτείνει γεύσεις που υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας και πλέον θα προσφέρεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 13.00 έως τις 17.00.

thumbnail_avga-mpenentikt-me-spanaki-ke-solomo-sigovrasmeno-se-miso

Ο Chef de cuisine Γιάννης Σιμωτάς έχει επιμεληθεί το a la carte Brunch Menu και προτείνει Αυγά Μπένεντικτ με σπανάκι και σολομό σιγοβρασμένο σε miso, Scrambled eggs με donut πατάτας & bacon, Τacos μοσχαριού με wasabi coleslaw αλλά και το εξαιρετικά φινετσάτο Sandwich καβουριού με onion rings και μαρμελάδα τομάτας τσίλι. Βέβαια, δεν ξεχνάμε τα Burgers που τόσο αγαπήθηκαν με βάση κοτόπουλο, rib eye ή σολομό και ολοκληρώνουμε τη γευστική αμαρτία του Σαββατοκύριακου με τα απολαυστικά γλυκά του Rakkan Bar Restaurant όπως το εξωτικό Perouvian Souffle, την Τάρτα Μήλου, τη Μιλφέιγ, τη σοκολατένια Namelaka και το Macae chocolate passion με την επιμέλεια του pastry chef Γιάννη Καλδάνη.

Το Rakkan Bar Restaurant φημίζεται για τη συλλογή του σε τσάι γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα από τα εξαιρετικά είδη τσαγιού που προσφέρονται στο Brunch αλλά και τα τονωτικά smoothies.

thumbnail_sandwich-kavouriou-me-onion-rings-ke-marmelada-tomatas-tsili

 

Rakkan Bar Restaurant

Κρατήσεις: 21 0808 7941 • Λεωφ. Κηφισίας 238-240 Κηφισιά, 14562 Athens

Email: [email protected]

Web: www.rakkanrestaurant.gr

Facebook: facebook.com/RakkanBarLoungeRestaurant, Instagram: @rakkanrestaurant