Κάθε φορά που παραγγέλνεις πίτσα, σπάνια να μην περισσέψουν κάποια κομμάτια και για την επόμενη ημέρα. Και εδώ που τα λέμε αν θες να κάνεις μια φορά την αλητεία και να φας πρωινό με κάποιες παραπάνω θερμίδες, τότε η κρύα πίτσα είναι εξαιρετική επιλογή. Ωστόσο, αν θες να την ζεστάνεις, τότε δεν πρέπει να κάνεις το λάθος και να την βάλεις στον φούρνο μικροκυμάτων.

H σωστή κίνηση-ματ που θα κάνει την πίτσα να μοιάζει σαν φρέσκια -δηλαδή το τυρί να είναι λιωμένο- τότε πρέπει να πάρεις το αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, να την αφήσεις για τρία λεπτά. Καλύπτεις στη συνέχεια το κομμάτι με ένα αλουμινόχαρτο και το αφήνεις για ακόμη δύο λεπτά.

Το αποτέλεσμα; Τέλειο απλά!

pizza-gif