Φέτος το καλοκαίρι, το μαγευτικό OLVOS KOUFONISIA, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, ξεκινά ένα νέο ταξίδι με τα Teddy‘s Elixir και Teddy‘s Speakeasy, με στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες του ένα Elixirian Cocktail Concept – εμπνευσμένο από τον Rastislav «Rasty» Kasár, Coffee in Good Spirits World Champion 2023.
Το εξαιρετικό ξενοδοχειακό συγκρότημα που βρίσκεται στο Άνω Κουφονήσι, μόλις 90 μέτρα από την παραλία, γίνεται το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει μία Fork & Fable εμπειρία με την υπογραφή της οικογένειας των Teddy‘s Elixir & Speakeasy!
Μια συμφωνία γεύσεων Sushi και Cocktail Pairing σας περιμένει να την εξερευνήσετε!
Για πέντε ημέρες, φιλοξενούμε ένα Guest Sushi Shift σχεδιασμένο από τον Arnel Bravo, Head Sushi Chef του Teddy’s Elixir. Οι μοναδικές δημιουργίες του Arnel, κάθε μία από τις οποίες είναι ένα masterpiece, θα είναι μια απόδειξη της κοινής μας αγάπης για την ιαπωνική κουζίνα. Οι γεύσεις θα συνοδεύονται από προσεκτικά επιλεγμένα αποστάγματα από το Teddy’s Speakeasy, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία pairing.
Παράλληλα, βασικά στοιχεία του Teddy’s Elixir & Teddy’s Speakeasy DNA, θα σας συντροφεύσουν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, διεγείροντας τις αισθήσεις σας και προετοιμάζοντάς σας για την επόμενη χρονιά που θα έχουμε όλοι, την ευκαιρία να βιώσουμε την πλήρη γκάμα εμπειριών από τα Teddy‘s Elixir–Teddy‘s Speakeasy στο Olvos Koufonisia.
Η σαμπάνια Philippe Alexander Cuvee Alex θα περιμένει να σας καλωσορίσει στο δωμάτιό σας και να γίνει μέρος κάθε γεύματος της ημέρα σας!
Τα χειροποίητα πούρα Habanos θα συνοδεύουν την απόλαυση των Blanton’s Bourbon και άλλων premium spirits του Teddy’s Speakeasy.
Τα φυτικά eco–luxury προϊόντα της συλλογής MyVeg για τα μαλλιά και το σώμα από την Atenea.gr θα είναι εκεί για να χαλαρώνετε το σώμα και τις αισθήσεις σας.
Αυτό το καλοκαίρι είναι διαφορετικό κι είμαστε χαρούμενοι που θα το διανύσουμε μαζί με σας, τους καλεσμένους του Olvos Koufonisia αλλά και τους επισκέπτες από τα γύρω Κυκλαδίτικα νησιά!
Σας περιμένουμε:
από την 1η Αυγούστου μεταξύ 16.00-00.00 στο MARMA Restaurant και το Pool bar για να απολαύσετε cocktails & spirits &
από τις 12 έως τις 17 Αυγούστου να δοκιμάσετε το πιο φρέσκο και νόστιμο sushi που δοκιμάσατε ποτέ!
Μείνετε συντονισμένοι για νέα κι εκπλήξεις!
Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.