Τα ready to drink ροφήματα έχουν μπει δυναμικά στην καθημερινότητά μας. Οι επιλογές πλέον είναι αρκετές, όμως με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποδεχτήκαμε το νέο Black Coffee της Hell Energy, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά. Τα ENERGY COFFEE, που σύμφωνα με στοιχεία από τα έσοδα και τον αριθμό πωλήσεων από τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους* αγαπήθηκαν όσο κανένα άλλο brand στην κατηγορία τους από τους Έλληνες καταναλωτές, παρουσιάζουν μια νέα γεύση αποκλειστικά για το ελληνικό καταναλωτικό κοινό. Ο λόγος για το ENERGY COFFEE Black Coffee, το οποίο δεν περιέχει καθόλου γάλα και διαθέτει χαμηλό ποσοστό ζάχαρης, μόλις 6.5g/100ml. Το νέο προϊόν κυκλοφορεί σε ανακυκλώσιμα κουτάκια των 250ml, χωρίς συντηρητικά και είναι φτιαγμένο με υψηλής ποιότητας συστατικά προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία καφέ σε φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες, όπως μας έχει συνηθίσει η HELL.
Νέες γεύσεις σε ροφήματα καφέ
Το καλοκαίρι του 2019, η HELL ENERGY παρουσίασε τη σειρά προϊόντων ENERGY COFFEE, που αποτελούταν από τρεις γεύσεις, Cappuccino, Latte και Slim Latte. Χάρη στα εξαιρετικής ποιότητας συστατικά καθώς και τα πραγματικά εκχυλίσματα καφέ, το γάλα, και την αρμονία γεύσεων που προσέφερε, κατάφερε να γίνει γρήγορα δημοφιλής στους καταναλωτές. Mόλις ένα χρόνο αργότερα, τα ENERGY COFFEE κατέκτησαν την κορυφή της αγοράς των ready-to-drink παγωμένων καφέδων στο εγχώριο λιανικό εμπόριο, τόσο όσον αφορά την αξία όσο και τον αριθμό των τεμαχίων που πωλήθηκαν.* Βλέποντας την μεγάλη αγάπη του κόσμου η εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει άλλες δυο συναρπαστικές γεύσεις τον περασμένο Απρίλιο, το Double Espresso και το Coconut Lactose-free, ικανοποιώντας μια ακόμα μεγαλύτερη μερίδα των coffee lovers. Βέβαια η γνωστή μάρκα δεν σταμάτησε εδώ – εστίασε σε μια από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές αγορές της, αναπτύσσοντας ένα αποκλειστικό προϊόν για τους Έλληνες καταναλωτές.
Το νέο παγωμένο ρόφημα καφέ, όπως και τα προηγούμενα ροφήματα της σειράς, παρασκευάζεται με πραγματικά εκχυλίσματα καφέ Arabica και Robusta χωρίς καθόλου συντηρητικά και περιέχει 40 mg/100ml καφεΐνης.
Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.