Το Meat Revolution Hellas, μέλος του παγκόσμιου brand, που ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που καταναλώνουμε το κρέας, διοργανώνει ένα Meat Gala με προσκεκλημένη τη διάσημη chef, tv host και αρθρογράφο Jess Pryles.
Το event θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου, θα περιλαμβάνει δοκιμές επιλεγμένων κρεάτων και blind tasting και θα έχει ως guests τους Konstantinos Bouras–Baimakos και DJ Chevy.
Το Meat Revolution για να δώσει μία πραγματική, «ακάλυπτη» γεύση ξεκινά μια κατάλληλη επιλογή από τις φάρμες με τις οποίες συνεργάζεται, επιλέγοντας μοσχαρίσιο κρέας με ειδική διατροφή σε ιδιόκτητα αγροκτήματα στην Ολλανδία, Μοσχάρι Black από την «πολιτεία του βοείου κρέατος» Νεμπράσκα, KOBE STYLE Wagyu Beef από την Ιαπωνία, ενώ τιμά τα κρέατα από τους χορτοτάπητες της Αργεντινής, της Ουρουγουάης καθώς και τα θηράματα του Η.Β. και της Αυστραλίας.
Η φιλοσοφία του Meat Revolution ενισχύεται στην Ελλάδα μέσα από μία σειρά events που στόχο έχουν να ενημερώσουν και να εκπαιδεύσουν το ελληνικό κοινό.