Σε μεξικάνικους ρυθμούς και -κυρίως- γεύσεις κινείται το Hard Rock Cafe Athens (Αδριανού 52, Μοναστηράκι) από 2 έως και 8 Μαΐου, καθώς πλησιάζει το Cinco de Mayo. Η μεγάλη μεξικάνικη γιορτή, ξεκινάει με τον πιο γευστικό τρόπο για τους επισκέπτες του Hard Rock Cafe της Αθήνας: ένα ειδικά διαμορφωμένο menu και τρεις jumbo signature margaritas, υπόσχονται να σας ταξιδέψουν μέχρι την Λατινική Αμερική.
Ξεκινήστε την έξοδό σας με ένα εκ των τριών «εκρηκτικών» cocktail! Baja California Blackberry: με τεκίλα Jose Cuervo Gold, λικέρ από φλίδες πορτοκαλιού, σιρόπι από μαύρα μούρα, φρέσκες φράουλες και σμέουρα, σπιτικό mix margarita, σερβιρισμένο με πάγο σε ένα super-duper ποτήρι μαργαρίτας του ενός λίτρου. Αν, από την άλλη, προτιμάτε κάτι πιο sweet ’n’ spicy, δοκιμάστε το Mexico City Mango, που είναι και αυτό, twist σε ένα modern classic: η Jose Cuervo Gold Tequila εναρμονίζεται υπέροχα με έναν πικάντικο πουρέ μάνγκο και τα συστατικά της margarita που όλοι αγαπάμε, σε μέγεθος λίτρου! Για τους πιο κλασικούς τύπους, η Cancun Orange Cadillac είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς παντρεύει υπέροχα την τεκίλα, το Grand Marnier και το λικέρ Cointreau.
Για όσους θέλουν να κάνουν food pairing με τα ποτά τους, το Hard Rock Cafe Athens, έχει όπως πάντα πεντανόστιμα πιάτα, ειδικά διαμορφωμένα για το Cinco de Mayo! Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν για μικρό χρονικό διάστημα το Tequila Lime Marinated Chicken Fajitas, που όπως προδίδει και το όνομά του, πρόκειται για κοτόπουλο μαριναρισμένο σε τεκίλα και λάιμ και ψήνεται στη σχάρα με μπαχαρικά τύπου Tex-Mex. Αυτό που ίσως να μην προδίδει το όνομά του όμως, είναι πόσο πολύ απογειώνουν αυτό το πιάτο, οι ζεστές, μαλακές αλευρένιες τορτίγιες, Pico de Gallo! Πάρτε μια γενναιόδωρη κουταλιά ξινή κρέμα, απλώστε την στις τορτίγιες και θα νιώσετε τον ουρανίσκο σας να διεγείρεται! Το πιάτο ολοκληρώνουν κόκκινες πιπεριές, σαλάτα με ψητό καλαμπόκι. Συνοδεύστε το γεύμα ή τα ποτά σας με ένα καταπληκτικό starter Chips & Queso: ζεστή σάλτσα τυριού με μοσχαρίσιο κιμά, πιπεριές jalapeños, πράσινα κρεμμύδια και τραγανά tortilla chips.
Το Cinco de Mayo είναι η πιο γευστική αφορμή για να δοκιμάσετε τη μεξικάνικη κουζίνα, να διασκεδάσετε και να μυηθείτε στην κουλτούρα του Μεξικού. Κλείστε θέση τώρα στο Hard Rock Cafe της Αθήνας, Ανδριανού 52, στο Μοναστηράκι!
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;