Όπως κάθε χρόνο πιστή στην παράδοση που θέλει να προσθέτει νέες γεύσεις στην γκάμα των 47, μετρώντας πάνω από 200 γεύσεις από το 1967 έως σήμερα, δίνει το επίσημο κάλεσμα για το φετινό μέτρημα των παγωτών του καλοκαιριού. Η δωδώνη, μια από τις παλαιότερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής παγωτού και σταθερά στις πρώτες προτιμήσεις των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών παράγει παγωτό από πιστοποιημένο 100% ελληνικό φρέσκο γάλα και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, όπως φρέσκια κρέμα γάλακτος, φρέσκους κρόκους αβγού, αληθινά φρούτα και ολόκληρους ξηρούς καρπούς, κακάο και γνήσια σοκολάτα ανώτερης ποιότητας. Επιπλέον με την ήπια θερμική επεξεργασία του παγωτού (παστερίωση) οι βιταμίνες που φυσικώς περιέχονται στο γάλα, τα αυγά και την κρέμα γάλακτος, διατηρούνται και έτσι ο καταναλωτής λαμβάνει την ίδιες βιταμίνες (A, Β, Ε, D και ασβέστιο) που περιέχονται στις πολύ καλής ποιότητας πρώτες ύλες.
Φέτος η δωδώνη ξεχωρίζει με δύο μοναδικές vegan γεύσεις που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις μιας και διαφέρουν από τις κλασσικές που κυκλοφορούν στην αγορά. Αντικαθιστώντας το γάλα με ρόφημα βρόμης, (Nο 1 επιλογή όσων καταναλώνουν φυτικά ροφήματα) και το 50 % των λιπαρών με φυτικές ίνες έχει δημιουργήσει vegan προϊόντα με απροσδόκητα απίθανη γεύση που είναι πηγή φυτικών ινών. H μοναδική γκρι Bανίλια Μαδαγασκάρης με φυσικό άρωμα βανίλιας Μαδαγασκάρης και ενεργό φυτικό άνθρακα με τις γνωστές αποτοξινωτικές ιδιότητες φέτος έγινε vegan. Η άλλη healthy έκπληξη του καλοκαιριού είναι η Vegan Μόκα. Eκρηκτική γεύση παγωτού μόκα με γεύση καφέ και νιφάδες από soya αρωματισμένες με καφέ. Φυσικά, δεν θα άφηνε εκτός τους λάτρεις των κλασικών αλλά και εκλεπτυσμένων γεύσεων παγωτού με την πλούσια υφή και τη γεμάτη γεύση. Το υπέροχο βρετανικό επιδόρπιο έγινε παγωτό από τη δωδώνη και το όνομα αυτού… Banoffee! Παγωτό μπανάνα, με τραγανά κομμάτια μπισκότου digestive και λαχταριστή ρίπλα από μπισκότο καραμέλας. Η γεύση αγγίζει το «απόλυτο» αν το συνδυάσετε με κομμάτια φρέσκιας μπανάνας και σιρόπι butterscotch. Τέλος, μια γεύση – ωδή στο φρούτο και όχι σορμπέ. Mango-Πορτοκάλι και η μέρα μπορεί να αρχίσει και να τελειώσει με αυτό. Παγωτό μάνγκο με πλούσιο σιρόπι από πορτοκάλι και κομμάτια πορτοκαλιού βουτηγμένα σε σιρόπι.
Η «δωδώνη», σήμερα 58 χρόνια μετά, εξακολουθεί να «παγώνει» το χρόνο θυμίζοντάς μας τα καλοκαίρια που μεγάλωναν ανάλογα με το πόσα παγωτά μετρούσαμε. Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ποιοτικές και αναγνωρίσιμες ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες της χώρας, παραμένοντας πιστή στις αξίες της παράδοσης αλλά και της πρωτοπορίας, της ποιότητας, της αγνότητας και του σεβασμού προς τους καταναλωτές που τιμούν με την εμπιστοσύνη τους το ελληνικό “Θεϊκό Παγωτό”.
Ο πειρασμός ενός αυθεντικού παγωτού Δωδώνη που παραμένει μια από τις πιο αγνές και απολαυστικές καθημερινές συνήθειες των παιδικών μας χρόνων αλλά και η πιο ασφαλής επιλογή για εμάς και τα παιδιά μας.
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;