Το Golden Hall, μεταμορφώνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά σε Hall of Taste με τη συνεισφορά της εξειδικευμένης ομάδας του «Αθηνοράματος». Από τις 13 έως τις 21 Οκτωβρίου, υποδέχεται στους χώρους εστίασης αλλά και στην Κεντρική κουζίνα της Centro στο ισόγειο chef, wine experts, mixologists, δημοσιογράφους, bloggers, γευσιγνώστες, παραγωγούς και διάσημους καλεσμένους. Κάθε μέρα αφιερώνεται σε μια γαστρονομική ενότητα και οι δράσεις διαμορφώνονται γύρω από αυτή. Μαζί είναι και η NEFF, η οποία εδώ και 140 χρόνια πρωτοπορεί στη σύγχρονη κουζίνα και στηρίζει και πάλι το Hall of Taste φέρνοντας στην Κεντρική κουζίνα μερικές από τις πιο συναρπαστικές εντοιχιζόμενες συσκευές της.
Το Hall of Taste ανοίγει τις πόρτες του στις 13/10 με το #MediterraneanFriday (17.00 – 20.00). Ο Αλεξ Τσιοτίνης (Βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο Executive Chef, CTC) παντρεύει μεσογειακά υλικά με αναβαθμισμένες συνταγές στην Κεντρική Κουζίνα στο ισόγειο, ενώ η Διονυσία Σακελλαρίου (Head Bartender Belvedere Mykonos) και το La Pasteria παρουσιάζουν πιάτα και cocktails εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο.
Στις 14/10 το Golden Hall υποδέχεται το #BrunchSaturday (10.00- 20.00). Στον Τερκενλή οι δημοσιογράφοι γεύσης Αρτεμις Τζίτζη και Τάσος Αντωνίου, θα παρουσιάσουν προτάσεις για τέλειο brunch. Η παρέα των Eaters, Κώστας, Άρης & Δημήτρης Αλβανός και o Γιώργος Παπαλεοντίου, θα βρίσκονται στο Coffeeway δίνοντας ιδέες για ροφήματα καφέ & σοκολάτας, στο Pastis ο Χάρης Μπονάνος (Masterchef, Bartender Frogs) θα συστήσει τα δικά του πιάτα και στο Πρυτανείο η βραβευμένη Bartender του Spoiled, Χρύσα Τσάμπου, θα απογειώσει το brunch με υπέροχα cocktails.