Πριν λίγες ημέρες επισκεφθήκαμε οικογενειακώς το Golden Hall για να κάνουμε τα απαραίτητα ψώνια ενόψει ενδιάμεσων εκπτώσεων –βεβαίως, βεβαίως. Όμως από τη στιγμή που μπήκαμε στο χώρο του Mall κάτι έμοιαζε διαφορετικό, ή μάλλον κάτι μύριζε διαφορετικά. Άρωμα Ιταλίας είχε πλημμυρίσει τους διαδρόμους και η έντονη μυρωδιά του βασιλικού μας έκανε να ακολουθήσουμε τα ίχνη της μέχρι που βρεθήκαμε έκπληκτοι μπροστά στους “Masters of Pasta”.
Μια μπρουσκέτα με pesto alla Genovese και τυρί Parmigiano Reggiano Π.Ο.Π έφτανε για να μεταφερθούμε νοητά στη γειτονική χώρα, να ακούσουμε τους Ιταλούς να μιλάνε τραγουδιστά και να χαζέψουμε τα χωράφια βασιλικού στην Πάρμα. Ζητήσαμε τη συνταγή για το pesto και η απάντηση ήταν ένα βάζο γεμάτο με την αυθεντική σάλτσα Pesto alla Genovese της Barilla. Έχοντας ήδη δοκιμάσει την αρωματική σάλτσα, πιστεύουμε τη Barilla όταν λέει ότι η μοναδική της υφή προέρχεται από το συνδυασμό αγνών και φρέσκων υλικών. Ανυπομονούμε να τη δοκιμάσουμε στη μακαρονάδα μας!