Έχετε ακούσει που λένε ότι το κρασί με τον χρόνο γίνεται καλύτερο; Έχετε πει ποτέ για κάποιον «μεγάλωσε σαν το παλιό καλό κρασί»;
Ε, λοιπόν, αυτό το time-lapse (βίντεο με πολλές φωτογραφίες ενωμένες για την καταγραφή της χρονικής εξέλιξης) βίντεο ήρθε να αποδείξει ότι ο χρόνος δεν είναι πάντα ευνοϊκός για το κρασί. Άλλο να παλαιώνει με τις κατάλληλες συνθήκες και άλλο να αφήσουμε ένα ποτήρι κρασί ανοιχτό για 100 ημέρες. Θέλετε να δείτε τι θα συμβεί;