Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του ξενοδοχείου για τα 50 χρόνια λειτουργίας του και την στενή σχέση του με την Γαλλία , το St.George Lycabettus διοργανώνει ένα γαστρονομικό ταξίδι από το Παρίσι στην Αθήνα.
Έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε την cheffe, Dina Nikolaou του Παριζιάνικου εστιατόριού «Evi Evane» η οποία μαζί με τον executive chef του ξενοδοχείου, Στέφανο Παπανικολάου θα δημιουργήσουν για το Αθηναϊκό γαστρονομικό κοινό ένα γευστικό ταξίδι Paris – Athènes.
Tην Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο buffet brunch Paris-Athènes θα απολαύσετε κλασσικές γαλλικές γεύσεις όπως κρουασάν με κρέμα βύσσινο, croque madame με κατσικίσιο τυρί και αυγό πoσέ ,tartine με ψητά λαχανικά και camembert, terrine κοτόπουλου με φουντουκιά, tarte tatin με κρέμα anglaise, verrine mille feuille κ.α
Tην Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου θα γευτείτε ένα εκλεκτό δείπνο ελληνογαλλικής fusion κουζίνας «a quatre mains» με φόντο την Ακρόπολη και τα νησιά του Σαρωνικού.
Tο εστιατόριο Le Grand Balcon, με την βραβευμένη θέα έχει φιλοξενήσει σημαντικές προσωπικότητες της Γαλλίας όπως την Catherine Deneuve, Jean Reno, Isabelle Hupert, Emmanuelle Beart ,Juliette Binoche, Jean Moreau, Francoise Sagan, Pierre Cardin κ.α
18/02 Brunch -Paris-Athènes – 45€ κατ’άτομο
22/02 Δείπνο– Paris-Athènes – 65€ κατ’άτομο
Κρατήσεις απαραίτητες
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;