Η περίοδος της Σαρακοστής έχει ταυτιστεί με τη νηστεία στη συνείδησή μας. Είναι μια ιδανική ευκαιρία για αποτοξίνωση, όμως συχνά νιώθουμε στέρηση. Ο περιορισμός του κρέατος στη διατροφή, συνήθως οδηγεί στην αύξηση της κατανάλωσης υδατανθράκων. Η αλλαγή αυτή μπορεί να αποτελέσει “παγίδα”, καθώς, αν δεν προσέξουμε, είναι πιθανό να δούμε τη ζυγαριά να ανεβαίνει επικίνδυνα. Το διάστημα όμως αυτό μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απολαυστικό, αν αναζητήσουμε τα σωστά προϊόντα. Και όταν μιλάμε για ποιοτικά τρόφιμα, αναφερόμαστε πάντα σε αυτά που έχουν “άρωμα” Ελλάδος!
Γλυκιά Σαρακοστή με την υπογραφή CITRUS
Αν θέλεις να εμπλουτίσεις τη διατροφή σου στη νηστεία με τρόφιμα που να είναι όμως και νόστιμα, τα προϊόντα Citrus αποτελούν μια ιδανική λύση. Η εταιρεία με προϊόντα διατροφής που βασίζονται στα εσπεριδοειδή της Χίου, με ναυαρχίδα τους το Χιώτικο Μανταρίνι, σου δίνει γευστικές επιλογές για όλες τις ώρες. Οι παραδοσιακές χιώτικες συνταγές, τα αρώματα και έλαια εσπεριδοειδών, η διαλογή με το χέρι εξασφαλίζουν ιδιαίτερη γεύση και ποιότητα. Τα προϊόντα Citrus πωλούνται σε 80 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Θα τα βρεις και σε πολλά συνεργαζόμενα e-shops που εμπορεύονται εκλεκτά ελληνικά προϊόντα.
Βάλε τα προϊόντα CITRUS στην καθημερινή σου διατροφή
Για ένα σπιτικό brunch μπορείς να εμπιστευτείς τις πλούσιες μαρμελάδες με κομμάτια ολόκληρων φρούτων και γλυκά του κουταλιού σε ξεχωριστές γεύσεις. Απλώνονται επάνω σε φρέσκο, ζεστό ψωμί και αποτελούν ένα εύγευστο συνοδευτικό για τον πρωινό καφέ.
Τα μεσημεριανά σαρακοστιανά γεύματα μπορούν να αποκτήσουν τέλεια γεύση με πινελιές από τη βινεγκρέτ, τη μουστάρδα ή τη σάλτσα τομάτας Citrus. Θα δώσουν γεύση ακόμη και στα πιο απλά πιάτα και συνταγές.
Αν θέλεις ένα σνακ το απόγευμα, τα ντελικάτα λουκούμια και οι τραγανές πίτες φρούτου θα σου λύσουν τα χέρια όσο νηστεύεις. Η εταιρεία διαθέτει και μια σειρά αμυγδαλωτών στις γεύσεις Χιώτικο Μανταρίνι, Λεμόνι, Πορτοκάλι, Μαστίχα Χίου ή με Άρωμα Πικραμύγδαλο.
Δες αναλυτικά τα προϊόντα της εταιρείας εδώ
Διαβάστε επίσης: Αυτή τη Σαρακοστή οι θαλασσινοί μεζέδες έρχονται στην πόρτα μας
Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.