Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σιγά σιγά το σπίτι μας θα βάλει τα “καλά” του και μαζί με την εορταστική ατμόσφαιρα επιστρέφουν και οι αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες συνήθειες. Πέρσι, η πανδημία δε μας άφησε και μεγάλα περιθώρια. Φέτος όμως, με πιο αισιόδοξη διάθεση, θα μπορούμε να μοιραστούμε έναν καφέ με τους δικούς μας ανθρώπους είτε στο δικό μας χώρο είτε σε κάποιο κατάστημα. Μπορεί να μας χωρίζει ένας ακόμα μήνες από τα Χριστούγεννα. Όμως, στα Starbucks μπορούμε από τώρα να δοκιμάσουμε νέα ροφήματα στα κλασικά πλέον κόκκινα ποτήρια. Για μια δόση μαγείας στην κάθε μέρα δοκίμασε τα εξής:
Νέο Caramel Waffle Latte
Εμπνευσμένο από τις αγαπημένες βάφλες καραμέλας, αυτό το ρόφημα θα αποτελέσει τον πιο γλυκό μας πειρασμό τα φετινά Χριστούγεννα. Ο έντονος Espresso Roast, αναμιγνύεται με γάλα και γεύση καραμελωμένης βάφλας, δημιουργώντας το πιο εκρηκτικό γευστικό ταίριασμα. Γαρνίρεται με σαντιγί και κομματάκια καραμελωμένης βάφλας με μπαχαρικά, μια πινελιά που θα μας ξετρελάνει όλους! Διαθέσιμο και ως Frappuccino® καθώς και με Vegan σαντιγί.
Fudge Brownie Hot Chocolate: Η πιο σοκολατένια εορταστική πρόταση
Μια εναλλακτική του αγαπημένου μας γλυκού σ΄ ένα ρόφημα. Ακαταμάχητη γεύση brownie, γίνεται ένα με απολαυστική mocha, γάλα στον ατμό και σοκολατένια σαντιγί με κομματάκια σοκολάτας. Αυτά είναι τα «μαγικά» συστατικά που θα αγαπήσουν όλοι οι λάτρεις της σοκολάτας.
Toffee Nut Latte: Η αναμονή τελείωσε!
Δόσεις espresso, παντρεύονται με βελούδινο γάλα στον ατμό, μοναδική γεύση από καραμέλα και φουντούκι, με επικάλυψη από σαντιγί και καραμελωμένες νιφάδες με γεύση ξηρών καρπών – δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για το απόλυτο ρόφημα των εορτών! Το ρόφημα που έχει κλέψει την καρδιά μας είναι διαθέσιμο να το απολαύσουμε ζεστό, κρύο ή ως Frappuccino® για τις πιο ζεστές ημέρες καθώς και με Vegan σαντιγί.
Gingerbread Latte
Γλυκό και ελαφρώς πικάντικο, με αρώματα Gingerbread, συνδυάζεται αρμονικά με δόσεις espresso και βελούδινο γάλα στον ατμό. Ολοκληρώνεται με επικάλυψη από σαντιγί και τριμμένο μπισκότο. Λέγεται πως η πρώτη γουλιά του αποτελεί την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου! Ανυπομονούμε να το γευτούμε ζεστό ή κρύο ή ως Frappuccino® και με Vegan σαντιγί.
Μάθετε περισσότερα εδώ
Διαβάστε επίσης: Έτοιμοι για ένα «Food Roulette» με την Μαργαρίτα Νικολαΐδη; | Thats Life. Life as it is!
Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.