Το Alcatel One Touch Idol Alpha μας έχει ήδη εντυπωσιάσει με το καμπυλωτό σχεδιασμό του, τα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως την οθόνη των 4,7 ιντσών IPS ανάλυσης 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, 1GB RAM, κάμερες 12.1 και 1.3MPixels, 16GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 2.000mAh αλλά και την πρακτική καινοτομία του αφού διαθέτει “ημιδιαφανείς” άκρες από ενισχυμένο γυαλί που εκπέμπουν φως ώστε να δηλώσουν λειτουργίες του τηλεφώνου, όπως η φόρτιση ή οι ειδοποιήσεις.

Alcatel One Touch Alpha στο χρώμα της σαμπάνιας

Alcatel One Touch Alpha στο χρώμα της σαμπάνιας

Αυτό το τόσο μοναδικής σχεδίασης smartphone αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο στην έκδοση του στο χρώμα της σαμπάνιας.

Η σαμπάνια έχει συνδεθεί με την πολυτέλεια και τον εκλεπτυσμό χάρη στη ραφινάτη γεύση και την χρυσομπέζ απόχρωση της.

Έτσι έχουμε συναντήσει την απόχρωση της σαμπάνιας σε ρομαντικές δημιουργίες της μόδας.

Η ηθοποιός Emmy Rossum με δαντελένια δημιουργία στην απόχρωση της σαμπάνιας

Η ηθοποιός Emmy Rossum με δαντελένια δημιουργία στην απόχρωση της σαμπάνιας

…και έχουμε γευτεί τη σαμπάνια σε φρουτώδεις συνδυασμούς όπως στο κλασσικό κοκτέιλ Bellini που επινοήθηκε στη Βενετία μεταξύ του 1934 και 1948 από τον Giuseppe Cipriani, ιδιοκτήτη του Harry’s Bar στη Βενετία της Ιταλίας και αμέσως έγινε δημοφιλές σε όλο τον κόσμο.

Κοκτέιλ σαμπάνιας

Κοκτέιλ σαμπάνιας

Επειδή το lifestyle δεν είναι μόνο τίτλος σε γκλάμουρ περιοδικών αλλά μια έννοια που μπορούμε να υιοθετήσουμε στην καθημερινή μας ζωή, «εξοπλιστείτε» με ένα smartphone που διευκολύνει την καθημερινότητα σας και συνδυάζει το εντυπωσιακό design και χαλαρώστε απολαμβάνοντας μερικά κοκτέιλ, όπως το Bellini που αποτελεί συνδυασμό σαμπάνιας και ροδάκινου. Ιδού και η συνταγή:

Υλικά:

  • 6 λευκόσαρκα ροδάκινα (κρύα από το ψυγείο)
  • 1 φιάλη σαμπάνια (ή αφρώδη οίνο της επιλογής σας) παγωμένη

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε, κόβουμε σε κομμάτια τα ροδάκινα και τα περνάμε από το μπλέντερ ή το μίξερ ώστε να γίνουν πολτός.
Περνάμε τον πολτό μέσα από σουρωτήρι και τον βάζουμε στο ψυγείο για 20-30 λεπτά.
Ρίχνουμε σε κάθε ποτήρι 1 μέρος πολτού ροδάκινου και προσθέτουμε 3 μέρη Prosecco ή οποιαδήποτε σαμπάνια.
Ανακατεύουμε με ελάχιστα με barspoon και το bellini μας είναι έτοιμο.
Αν θέλουμε να δώσουμε περισσότερη ροζ λάμψη στο Bellini μας προσθέτουμε 1-2 σταγόνες grenadine (γρεναδίνη).

Απολαύστε τον κόσμο της σαμπάνιας σε όλες τις μορφές!