Την περίοδο των εορτών συχνά είμαστε καλεσμένοι σε πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις. Κάποιες από αυτές απαιτούν προσοχή στην επιλογή δώρου, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ένα ρεβεγιόν φίλων ή μια επίσκεψη στο σπίτι ενός προσώπου από το επαγγελματικό μας περιβάλλον. Τα ποτά αποτελούν μια σταθερή πρόταση κάθε Χριστούγεννα και όχι τυχαία. Χαίρουν ευρείας αποδοχής από άνδρες και γυναίκες και έχουν πάντα μια θέση σε ξεχωριστές περιστάσεις που ο κόσμος διασκεδάζει.
Αυτά τα Χριστούγεννα, υπάρχει τρόπος να κάνεις τη διαφορά σε ένα φιλικό τραπέζι επιλέγοντας να προσφέρεις ένα εκλεπτυσμένο αλκοολούχο ποτό, που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους γνώστες του είδους. Δες, στη συνέχεια, τις προτάσεις που ξεχωρίζουν φέτος.
Moet & Chandon
Από το 1743 η Moët & Chandon Impérial είναι η πιο αγαπημένη σαμπάνια στον κόσμο. Το κρασί, γενναιόδωρο και γοητευτικό, προσφέρει έντονη φρεσκάδα, αποκαλύπτοντας αρώματα αχλαδιού, ροδάκινου και εσπεριδοειδών. Αυτή η σαμπάνια μπορεί να σερβιριστεί σε όλο το γεύμα, από το απεριτίφ μέχρι το επιδόρπιο. Δημιουργήθηκε από περισσότερα από 100 διαφορετικά κρασιά, από τα οποία το 20% έως 30% είναι επιτραπέζιοι οίνοι ειδικά επιλεγμένοι για την ενίσχυση της ωριμότητάς του, της πολυπλοκότητας και της σταθερότητας. Η συλλογή αντικατοπτρίζει την ποικιλία και τη συμπληρωματικότητα των τριών ποικιλιών σταφυλιών: Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay.
Hendrick’s
Το Hendrick’s gin πιστεύει στη μαγεία των Χριστουγέννων και σας καλεί να την ζήσετε δημιουργώντας μικρές στιγμές γεμάτες χαρά με μια γεύση από το απροσδόκητα ξεχωριστό.
Belvedere
Η Belvedere Vodka είναι η πρώτη luxury βότκα, καθώς δημιούργησε την κατηγορία στις αρχές της δεκαετίας του 90. Πρόκειται για προϊόν με προστατευόμενη προέλευση από την Πολωνία. Είναι ένα απόλυτα φυσικό απόσταγμα που δεν περιέχει κανένα χημικό πρόσθετο ή προσθήκη ζάχαρης.
Glenfiddich
Αποτελεί το πιο πολυβραβευμένο Single Malt Scotch Whisky στον κόσμο. Ένα πραγματικά εξαιρετικό single malt, το οποίο δεν αποτελεί απλώς αποτέλεσμα των 18 ετών αμέριστης φροντίδας και προσοχής, αλλά ξεπηδά μέσα από την τέχνη και τη γνώση γενεών παρασκευής ουίσκι.
Διαβάστε επίσης:
Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.