Μόλις φτιάξετε την συνταγή, μπορείτε να χωρίσετε σε μεμονωμένες μερίδες, να σημειώσετε την ημερομηνία και να την παγώσετε. Όταν θέλετε να ταΐσετε το σκυλάκι σας, μπορείτε να το ξεπαγώσετε όλη τη νύχτα ή στο φούρνο μικροκυμάτων και να το ζεστάνετε. Αυτό είναι! Ποιος φανταζόταν ότι η παρασκευή τροφής για σκύλους θα ήταν τόσο εύκολη υπόθεση!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
- 1 1/2 φλιτζάνι καστανό ρύζι
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 3 κιλά αλεσμένη γαλοπούλα
- 3 φλιτζάνια baby σπανάκι, ψιλοκομμένο
- 2 καρότα, ψιλοκομμένα
- 1 κολοκυθάκι, ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι αρακά, σε κονσέρβα ή κατεψυγμένο
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με 3 φλιτζάνια νερό, μαγειρέψτε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και αφήστε το στην άκρη.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα ή ολλανδικό φούρνο σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε αλεσμένη γαλοπούλα και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει, περίπου 3-5 λεπτά, φροντίζοντας να θρυμματίσετε τη γαλοπούλα καθώς ψήνεται.
- Ανακατεύουμε με το σπανάκι, τα καρότα, τα κολοκυθάκια, τον αρακά και το καστανό ρύζι μέχρι να μαραθεί το σπανάκι και να ζεσταθεί το μείγμα, περίπου 3-5 λεπτά.
- Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;