Το εστιατόριο SALE & PEPE στο Κολωνάκι και ο Ivan Ottaviani έχουν δημιουργήσει ένα Menu Degustation 7 πιάτων, βασισμένο στην κεντρική κάρτα του εστιατορίου για όσους αγαπούν την αυθεντική βορειο-ιταλική κουζίνα και επιθυμούν μια αντιπροσωπευτική γεύση αυτής. Τα θαλασσινά παντρεύονται με τα φρούτα και το κρέας σε έναν δημιουργικό και αναπάντεχα γευστικό συνδυασμό.
Το μενού
Το ταξίδι στη γεύση ξεκινά με Βελουτέ από κολοκύθα αρωματισμένη με τραγανό φασκόμηλο και μανιταράκια, με Caspian Keta Χαβιάρι Malossol, το οποίο διαδέχεται το Ταρτάρ από φρέσκιες γαρίδες με Tartufo Tuber Uncinatum & μικρή σαλάτα εποχής. Ακολουθούν τα Κοχύλια St.Jacques alla Provencale με σαλάτα μανιταριών & λαχανικών εποχής προσφέροντας μια αέρινα θαλασσινή νότα, ενώ η γεμάτη γεύση από τα Tortelli με γλυκιά gorgonzola & αχλάδια με φρέσκο βούτυρο, καρύδια & ρόκα θα σας συναρπάσει με τη γλυκύτητα του συνδυασμού και τη γευστικότατη πλούσια σάλτσα.
Επόμενος σταθμός το Κοκοράκι εκτραφέν με καλαμπόκι, γεμιστό με λουκάνικα Τοσκάνης & καραμελώμενα πικάντικα σύκα, με πουρέ από πατάτες αρωματισμένες με γλυκό σκόρδο και τα αλμυρά εδέσματα ολοκληρώνονται με Τυρί Pecorino απο την Toscana με χλιαρό μέλι και μαύρη τρούφα, ένα πιάτο με υπέροχη και ιδιαίτερη ταυτότητα.
Το Degustation Menu ολοκληρώνεται γλυκά με το αυθεντικό Il Tiramisù di Sale & Pepe, με σπιτική μαρμελάδα raspberry, biscotto savoiardo al caffe Sambuca, κρέμα mascarpone, σοκολάτα Μαδαγασκάρης και φρούτα του δάσους.
Το μενού προσφέρεται στην τιμή των € 65/άτομο καθημερινά εκτός Δευτέρας.