Ό,τι πρέπει για το τραπέζι της Κυριακής.
Υλικά
1 φύλλο κουρού
½ κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
1 μεγάλη πιπεριά κομμένη σε κύβους
½ φλ μπρόκολο
2 φλ σπανάκι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Λίγο φρέσκο θυμάρι
Λίγο μπέικον
8 αυγά
1/2 φλ γάλα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Λίγο πιπέρι
Λίγο σκόρδο σε σκόνη
Λίγη ρίγανη
1/4 φλ παρμεζάνα
1/2 φλυτζάνι Μοτσαρέλα
Ψιλοκομμένες τομάτες και μαιντανό για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 βαθμούς. Ανοίγουμε τη ζύμη και τη τοποθετούμε σε ένα στρογγυλό ταψάκι και στη συνέχεια στον φούρνο για 20 λεπτά. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον, το κρεμμύδι, τη πιπεριά, το μπρόκολο, το σκόρδο και το θυμάρι μέχρι το μπρόκολο και τα κρεμμύδια να είναι al dente. Προσθέτουμε τα σπανάκι και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν. Τέλος, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, το σκόρδο και τη ρίγανη. Προσθέτουμε το μείγμα των αυγών στο πρώτο μείγμα ανακατεύοντας και στη συνέχεια μέσα στην πίτα. Πασπαλίζουμε με τα τυριά και ψήνουμε για 20 λεπτά.